Laddar Evenemang

Shamansk Energimedicin och Kakaoceremoni med Denice, onsdag 3 januari 19.00-21.00

PRIS: 500:-

Anmälan till detta evenemang är stängd

 
Är du redo att skriva ett nytt kapitel? Upplever du att du upprepar samma gamla mönster fast i nya miljöer med nya människor? Under de här två timmarna kommer du jobba med att släppa taget om det gamla för att skapa rum och välkomna in det nya! Ingen förkunskap krävs, kom precis som du är!
 
Vi börjar med att bjuda in plantmedicinen Kakao både fysiskt och i ande. Kakaoplantan har används som en “hjärt-öppnande” medicin i många kulturer runt om i världen sedan tusentals år. I den här ceremonin assisterar hon dig med att sätta din intention inför energiarbetet djupt utifrån ditt hjärta. Tillsammans skapar vi ett tryggt och hållet space där allt är välkommet, HELA du.
 
Den andra delen av ceremonin består av shamansk energihealing och arbetet sker liggandes där du jobbar med andningen som verktyg för att öppna upp din ljusenergikropp/aura för att släppa taget om gamla beteenden/tung energi. Här kan känslor som inte fått utrymme sedan tidigare komma upp och genom kännandet av dem bli hedrade – allt från skratt till gråt, hela du är välkommen! Viktigt att ha med sig är att det inte finns ett rätt eller fel i upplevelsen som just du har, ha tillit till att det som sker för just dig är precis som det ska vara.
 
Kakao likt kaffe är en vätskeutdrivande planta, ta med en vattenflaska (endast de med förslutet lock är tillåtna in i lokalen). Du kan du även ta med dig en anteckningsbok/dagbok – om du vill skriva ner de insikter eller upplevelser som kommit till dig under ceremonin. Kom i bekväma kläder eftersom hela ceremonin sker sittandes eller liggandes.
 
Kakao är en naturlig antidepressiv så om du tar SSRI medicin rekommenderas det att dricka mindre mängd av kakao eller undvika det helt då det kan ge tyngre migrän.
 
Jag är så glad och ödmjuk att få välkomna dig till den här helande ceremonin och ser så fram emot att få träffas i kärlekens anda.
 
Låt oss skapa magi tillsammans!
 
 
 

Kursledare:

Denice Donborn
Denice har suttit i healande ceremonier med shamaner, visdoms män och kvinnor runt om i världen under de senaste 7 åren. Hon har alltid känns sig dragen till dessa uråldriga naturläror, sedan 1 år tillbaka har hon själv börja hålla helande rum för andra.
 

03 januari
onsdag kl. 19:00 - 21:00

Kurstid och pris

  • Kursstart:
    3 januari kl. 19:00
  • Event Category:

Kursledare

Denice Donborn

Plats

Yogainstitutet

Sveagatan 14
Karlstad, Karlstad 652 22 Sverige

+ Google Map