Laddar Kurser

« Till schemat « Fler kurser

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Skön Morgonyoga med Dima start fred 29 okt kl 09.00-10.30 7 ggr, på plats/online


Detaljer

Datum:
29 oktober, 2021
Tid:
09:00 - 10:30
Kostnad:
1050kr/7 ggr
Kurser Kategori:

Testa första tillfället gratis om du inte har varit hos oss tidigare. Om du vill känna om detta är något för dig.

Kundaliniyoga är en fysisk, mental och andlig form av yoga som består av rörelser, andnings- och fokuseringstekniker, avslappning samt olika typer av meditationer. Det handlar om enkla men kraftfulla tekniker där du i egen takt stärker dig själv, finner lugnet på insidan samtidigt som kroppen och sinnet blir mer flexibelt. Fokus ligger snarare på kraft och uthållighet än på avancerade kroppsställningar, vi tränar vår närvaro i stunden, vilket får positiva effekter i vår övriga vardag. Yoga är till för alla, oavsett ålder, kön och rörlighet – anpassning är alltid möjlig utifrån dina förutsättningar.

Kursledare: Dima Bridy är KRI-certifierad kundaliniyogalärare, utbildad på Yogainstitutet i Karlstad. Hon har gått Kundaliniyoga Teacher Training Level 1.

 

INFO OM ONLINE-YOGAN: För onlineyogan kommer du att bjudas in i en Facebook-grupp som heter: Morgonyoga med Dima HT21. För detta behöver du bli vän med Dima Bridy på Facebook. Först då kan hon bjuda in dig. Meddela om du inte har Facebook så löser vi det på ett annat sätt för dig med inspelning. 

Det går att följa kursen endast på plats eller endast online, eller både och. Du har alltid tillgång till din onlineyoga under den kurs du går hos oss och kan göra den när du vill på dygnet. Sedan plockar vi bort dig ur Facebook-gruppen då kursen är slut.

• Glöm inte att ange i “övrigt meddelande” om du är med på plats eller online.

 

Vi följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer och gör de förändringar som krävs.
Läs mer här om Covid 19-information (länk)

 

Varmt välkommen, precis som du är!

Plats

Yogainstitutet
Sveagatan 14
652 22 Karlstad, Karlstad
Sverige
+ Google Map
Telefon:
0702377894
Webbplats:
Visa Plats-webbplats
> Vägbeskrivning.

Kursledare


Dima Bridy gick Yogalärarutbildningen på Yogainstitutet våren 2019-2020 och är medlem i SKY Sveriges Kundaliniyogalärares Riksförbund. Dima har själv mycket intresse av motion och kost, hon har jobbat i 5 år med olika projekt och deltagit i många kurser om psykologi och människors beteende.