Laddar Kurser

Detaljer

Datum:
16 maj, 2021
Tid:
17:00 - 18:30
Kostnad:
1200kr/8 ggr
Kurser Kategori:

Plats

Yogainstitutet
Sveagatan 14
652 22 Karlstad, Karlstad
Sverige
+ Google Map
Telefon:
0702377894
Webbplats:
www.yogainstitutet.nu

« Till schemat « Fler kurser

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Sköna söndag med Lena B och Maria H start sönd 11 april kl. 17.00-18.30, 8 ggr, online/på plats


Detaljer

Datum:
16 maj, 2021
Tid:
17:00 - 18:30
Kostnad:
1200kr/8 ggr
Kurser Kategori:

Välkommen på en avslappnande kurs där vi samlar ny energi och kraft inför den kommande veckan! Vi har en skön stund på yogamattan och mjukar upp kroppen samtidigt som vi ökar vårt mentala fokus med hjälp av yoga och meditation. Inga förkunskaper krävs och alla övningar kan anpassas efter dina förutsättningar.

Om yogaformen
Kundaliniyoga är en fysisk, mental och andlig form av yoga som består av rörelser, andnings- och fokuseringstekniker, avslappning samt olika typer av meditationer. Det handlar om enkla men kraftfulla tekniker där du i egen takt stärker dig själv, finner lugnet på insidan samtidigt som kroppen och sinnet blir mer flexibelt. Fokus ligger snarare på kraft och uthållighet än på avancerade kroppsställningar. Vii tränar vår närvaro i stunden, vilket får positiva effekter i vår övriga vardag. Yoga är till för alla, oavsett ålder, könsidentitet och rörlighet.

 

INFO OM ONLINE-YOGAN: För onlineyogan kommer du att bjudas in i en Facebook-grupp som heter: Sköna söndag VT21. För detta behöver du bli vän med Lena Byström på Facebook. Först då kan hon bjuda in dig. Meddela om du inte har Facebook så löser vi det på ett annat sätt för dig med inspelning eftersom vi även kan sända på Zoom eller Teams.

Du har alltid tillgång till din onlineyoga under den kurs du går hos oss och kan göra den när du vill på dygnet. Sedan plockar vi bort dig ur Facebook-gruppen då kursen är slut.

På grund av Covid kommer vi i dagsläget inte kunna ha så många deltagare i lokalen så antal platser är begränsat. Vi håller distans och anpassar oss efter Folkhälsomyndighetens riktlinjer. Vi har yogamattor i ull, sittkuddar och filtar i lokalen, men vill du tar du med egen matta, filt och sittkudde så här i Covid-tider. 

 

Varmt välkommen precis som du är! 

Plats

Yogainstitutet
Sveagatan 14
652 22 Karlstad, Karlstad
Sverige
+ Google Map
Telefon:
0702377894
Webbplats:
www.yogainstitutet.nu
> Vägbeskrivning.

Kursledare


Lena Byström är KRI-certifierad Kundaliniyogalärare level 1 och gick Yogalärarutbildningen 2020-2021 på Yogainstitutet i Karlstad. Hon har 40 års erfarenhet av Transcendental meditation av Maharishi Mahesh yogi teknik. Hon är även diplomerad Deekshagivare genom Oneness University, Ann-Sofie Nilsson

Maria Hagerborn är KRI-certifierad Kundaliniyogalärare level 1. Hon gick Yogalärarutbildningen 2020-2021 på Yogainstitutet i Karlstad och var klar lärare våren 2021. Maria har ett stort intresse för hälsa och välmående och har yogat länge.