Laddar Kurser

Detaljer

Datum:
6 december, 2020
Tid:
17:00 - 18:30
Kostnad:
1150kr/8 ggr ej V15
Kurser Kategori:

Plats

Yogainstitutet
Sveagatan 14
652 22 Karlstad, Karlstad
Sverige
+ Google Map
Telefon:
0702377894
Webbplats:
www.yogainstitutet.nu

« Till schemat « Fler kurser

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Sköna söndag med Lena, Therese och Maria start 11 oktober 8 ggr


Detaljer

Datum:
6 december, 2020
Tid:
17:00 - 18:30
Kostnad:
1150kr/8 ggr ej V15
Kurser Kategori:

Ge dig själv en skön avslutning på veckan. Kom som du är, landa på den mjuka ullmattan och fyll på med ny kraft och energi för de kommande dagarna. Släpp prestation, krav och måsten! Kom och yoga utifrån dina egna förutsättningar. Denna kurs delar Lena och Therese upp yogatillfällena så hälften är med Lena och hälften med Therese.

På grund av Covid håller vi distans mellan mattorna och om du vill tar du med egen matta, sittkudde och filt, annars finns detta i vår lokal.

Kundaliniyoga är en fysisk, mental och andlig form av yoga som består av rörelser, andnings- och fokuseringstekniker, avslappning samt olika typer av meditationer. Det handlar om enkla men kraftfulla tekniker där du i egen takt stärker dig själv, finner lugnet på insidan samtidigt som kroppen och sinnet blir mer flexibelt. Fokus ligger snarare på kraft och uthållighet än på avancerade kroppsställningar, vi tränar vår närvaro i stunden, vilket får positiva effekter i vår övriga vardag. Yoga är till för alla, oavsett ålder, kön och rörlighet – anpassning är alltid möjlig utifrån dina förutsättningar.

Vi gör ett yogapass och efter det får vi en skön stund för återhämtning då vi vilar, ibland till gongarnas läkande vibrationer som tar oss till djup avslappning. Sedan avslutar vi med en meditation. Alla kan delta, nybörjare som erfarna, helt utan prestation.

I alla grupper går vi igenom grunderna under de två första tillfällena.

Välkommen precis som du är!

Plats

Yogainstitutet
Sveagatan 14
652 22 Karlstad, Karlstad
Sverige
+ Google Map
Telefon:
0702377894
Webbplats:
www.yogainstitutet.nu
> Vägbeskrivning.

Kursledare


Therese är KRI-cerifierad kundaliniyogalärare enligt Yogi Bhajan, utbildad vid Yogainstitutet, Kundaliniyoga Teacher Training Level 1. Hon har även gått en Medicinsk yogalärarutbildning för Kundaliniyogalärare med Ulrika Berglind och Ina Anveden Berglind 2018 i Göteborg.

Lena Nyberg är KRI-certifierad kundaliniyogalärare enligt Yogi Bhajan, utbildad på Yogainstitutet i Karlstad/Örebro. Hon har gått Kundaliniyoga Teacher Training Level 1.

Maria Östergren är lärare i kundaliniyoga och medicinsk yoga. Maria är journalist och kommunikatör, men har sadlat om mitt i livet och utbildar sig nu till psykolog på Karlstads universitet.