Laddar Kurser

Detaljer

Datum:
31 januari
Tid:
17:00 - 18:30
Pris:
1350kr/9 ggr
Kurser Kategori:

Plats

Yogainstitutet
Sveagatan 14
652 22 Karlstad, Karlstad
Sverige
+ Google Map
Telefon:
0702377894
Webbplats:
www.yogainstitutet.nu

« Till schemat « Fler kurser

Sköna söndag med Lotta, Therese och Maria Ö start 31 jan kl. 17.00-18.30, 9 ggr, online/på plats


Detaljer

Datum:
31 januari
Tid:
17:00 - 18:30
Pris:
1350kr/9 ggr
Kurser Kategori:

Välkommen på en avslappnande kurs där vi samlar ny energi och kraft inför den kommande veckan! Vi har en skön stund på yogamattan och mjukar upp kroppen samtidigt som vi ökar vårt mentala fokus med hjälp av yoga och meditation. Inga förkunskaper krävs och alla övningar kan anpassas efter dina förutsättningar.

Denna kurs hålls av tre olika yogalärare som delar upp tillfällena mellan sig: Therese, Lotta och Maria. Vi bidrar med olika perspektiv men har alla samma utbildning och ett gemensamt koncept. 

Om yogaformen
Kundaliniyoga är en fysisk, mental och andlig form av yoga som består av rörelser, andnings- och fokuseringstekniker, avslappning samt olika typer av meditationer. Det handlar om enkla men kraftfulla tekniker där du i egen takt stärker dig själv, finner lugnet på insidan samtidigt som kroppen och sinnet blir mer flexibelt. Fokus ligger snarare på kraft och uthållighet än på avancerade kroppsställningar. Vii tränar vår närvaro i stunden, vilket får positiva effekter i vår övriga vardag. Yoga är till för alla, oavsett ålder, könsidentitet och rörlighet.

 

INFO OM ONLINE-YOGAN: För onlineyogan kommer du att bjudas in i en Facebook-grupp som heter: Kundaliniyoga med Therese, Maria och Lotta VT21. För detta behöver du bli vän med Maria Östergren  på Facebook. Först då kan hon bjuda in dig. Meddela om du inte har Facebook så löser vi det på ett annat sätt för dig med inspelning eftersom vi även kan sända på Zoom eller Teams.

Du har alltid tillgång till din onlineyoga under den kurs du går hos oss och kan göra den när du vill på dygnet. Sedan plockar vi bort dig ur Facebook-gruppen då kursen är slut.

På grund av Covid kommer vi i dagsläget inte kunna ha så många deltagare i lokalen så antal platser är begränsat. Vi håller distans och anpassar oss efter Folkhälsomyndighetens riktlinjer. Vi har yogamattor i ull, sittkuddar och filtar i lokalen, men vill du tar du med egen matta, filt och sittkudde så här i Covid-tider.

Plats

Yogainstitutet
Sveagatan 14
652 22 Karlstad, Karlstad
Sverige
+ Google Map
Telefon:
0702377894
Webbplats:
www.yogainstitutet.nu
> Vägbeskrivning.

Boka den här kursen

Alla fält markerade med * måste fyllas i för att registreringen skall kunna genomföras!

Har du några besvär det är bra för oss kursledare att känna till? T.ex. högt blodtryck, smärtor. Ange det i rutan nedan.

Jag accepterar yogainstitutet.nu integritetsvillkor *

Kursledare


Kursen hålls av Maria Östergren som är lärare i kundaliniyoga och medicinsk yoga. Maria är journalist och kommunikatör, men har sadlat om mitt i livet och utbildar sig nu till psykolog på Karlstads universitet.

Lotta Edquist Moberg jobbar som förskollärare. Hon blev under våren 2020 certifierad Kundaliniyogalärare på Level1 på Yogainstitutet i Karlstad. Med lärare från Karlstad, Stockholm, Italien och USA blev utbildningen en fantastisk början på något nytt. En ögonöppnare som heter duga.

Therese är KRI-cerifierad kundaliniyogalärare enligt Yogi Bhajan, utbildad vid Yogainstitutet, Kundaliniyoga Teacher Training Level 1. Hon har även gått en Medicinsk yogalärarutbildning för Kundaliniyogalärare med Ulrika Berglind och Ina Anveden Berglind 2018 i Göteborg.