Laddar Evenemang

Skrattyoga 15 nov kl 16.00-17.00 enstaka tillfälle

Känns det mörkt ute? Kanske även inuti? Jag vill inte låta käck för det är jag verkligen inte och jag trodde aldrig Skrattyoga skulle vara kul eller något för mig, men ack så fel jag hade. Nu har jag hållit det och det är fasligt roligt. När vi skrattar tillsammans får vi igång våra signalsubstanser och hormoner såsom endorfiner, serotonin och oxytocin – rena hormonboosten. Det är lugn-och-ro och må-bra-hormoner. Det som gäller är “fake-it-until-you-make-it”. Du behöver inte alls tycka att det är kul, det sköter sig själv efter ett tag. Bara gör det! Din kropp, sinne och själ kommer tacka dig för att höstmörkret helt plötsligt blev lite ljusare och du ser klarare på sånt som kanske tidigare kändes tungt eller tråkigt. 

Kom precis som du är så möts vi för ett gemensamt gapskratt och många olika sätt att locka fram smilgroparna och leenden. Bli din egen inre stjärna som lyser upp höstmörkret!

Jag hoppas att du går härifrån lite gladare och med lite värme i hjärtat!

 

Kursledare: Birgitta Hedman, Yogaterapeut på Yogainstitutet


VAD TYCKTE DU OM KURSEN/UTBILDNINGEN?
Feed-back från tidigare kursdeltagare


Vitalie 31 mars, 2023

Jag är en Kundaliniyoga-student och jag kan inte nog rekommendera denna kurs. Det har varit en helt livsförändrande upplevelse för mig.

Genom Kundaliniyoga har jag upptäckt en helt ny dimension av självkännedom och självförverkligande. Kursen har gett mig verktyg för att hantera stress och ångest, ökat mitt fokus och min koncentration, och hjälpt mig att hitta en inre frid och balans som jag tidigare bara drömt om.

Lärarna har varit fantastiska och har verkligen inspirerat mig att fortsätta på min yogaresa. Jag känner mig tacksam för allt jag har lärt mig och för alla nya insikter som jag har fått genom denna kurs.

Om du är intresserad av att utforska Kundaliniyoga och hitta ditt inre lugn och välbefinnande, så kan jag verkligen rekommendera denna kurs. Det kommer att förändra ditt liv på sätt du aldrig trodde var möjliga.

15 november
tisdag kl. 16:00 - 17:00

Kurstid och pris

Kursledare

Birgitta Hedman

Plats

Yogainstitutet

Sveagatan 14
Karlstad, Karlstad 652 22 Sverige

+ Google Map

Feed-back från tidigare kursdeltagare

Vad tyckte du om kursen/utbildningen?