Laddar Kurser

« Till schemat « Fler kurser

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Skrattyoga 15 nov kl 16.00-17.00 enstaka tillfälle


Detaljer

Datum:
15 november
Tid:
16:00 - 17:00
Kostnad:
220kr ett enstaka tillfälle
Kurser Kategorier:
,

Känns det mörkt ute? Kanske även inuti? Jag vill inte låta käck för det är jag verkligen inte och jag trodde aldrig Skrattyoga skulle vara kul eller något för mig, men ack så fel jag hade. Nu har jag hållit det och det är fasligt roligt. När vi skrattar tillsammans får vi igång våra signalsubstanser och hormoner såsom endorfiner, serotonin och oxytocin – rena hormonboosten. Det är lugn-och-ro och må-bra-hormoner. Det som gäller är ”fake-it-until-you-make-it”. Du behöver inte alls tycka att det är kul, det sköter sig själv efter ett tag. Bara gör det! Din kropp, sinne och själ kommer tacka dig för att höstmörkret helt plötsligt blev lite ljusare och du ser klarare på sånt som kanske tidigare kändes tungt eller tråkigt. 

Kom precis som du är så möts vi för ett gemensamt gapskratt och många olika sätt att locka fram smilgroparna och leenden. Bli din egen inre stjärna som lyser upp höstmörkret!

Jag hoppas att du går härifrån lite gladare och med lite värme i hjärtat!

 

Kursledare: Birgitta Hedman, Yogaterapeut på Yogainstitutet

Plats

Yogainstitutet
Sveagatan 14
652 22 Karlstad, Karlstad
Sverige
+ Google Map
Telefon:
0702377894
Webbplats:
Visa Plats-webbplats
> Vägbeskrivning.

Kursledare


Birgitta Hedman driver Yogainstitutet. Hon har haft yogagrupper sedan 2002 och ständigt vidareutbildat sig. Hon är Level 3 Professional Teacher Trainer, Medicinsk yogaterapeut, gravidyogalärare, Takti Pro taktil massör, gongutbildad av Don Conreaux samt den yogiska healingtekniken Sat Nam Rasayan.