Laddar Kurser

Detaljer

Datum:
28 juli
Tid:
17:30 - 18:30
Pris:
Så här i Corona-tider ber vi om donation för passet
Kurser Kategori:

Plats

Stadsträdgården i Karlstad

Karlstad,
Sverige
+ Google Map

« Till schemat « Fler kurser

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Sommaryoga i Stadsträdgården tisdagar V31-32


Detaljer

Datum:
28 juli
Tid:
17:30 - 18:30
Pris:
Så här i Corona-tider ber vi om donation för passet
Kurser Kategori:

Upptäck blomsterprakten med sommaryoga med oss i Karlstads vackra Stadsträdgård i Viken. Du tar med eget liggunderlag och filt samt ev sittkudde och vattenflaska. Vi finns på plats olika yogalärare följande datum för att ge dig ett skönt yogapass, andningsteknik, avslappning och avrundar med en meditation:

 Tisdagar kl 17.30-18.30: 28/7, 4/8  

Normalt sett gör vi detta gratis i Stadsträdgården varje sommar och har gjort det sedan 2010. Men eftersom vi inte får vara mer än 50 deltagare på en plats kommer vi att ta in föranmälan. DET ÄR DÄRFÖR VIKTIGT ATT DU ANMÄLER DIG HÄR TILL PASSET!

På grund av Corona har även vi svårare tider och ber därför om en liten donation då du kommer till yogan i parken. Vi är jätte-tacksamma om du swishar till 123-115 34 69 eller betalar kontant på plats. Normalt sett tar vi 180 kr per pass men vi blir glada för det bidrag du har möjlighet att ge.

Vi har högtalare på plats så vi hoppas att vi kommer höras bra även om vi sprider ut oss i parken. Det brukar även finnas stolar eller bänkar om du vill sitta på stol och göra yogan. Det viktiga är att hålla ryggen rak.

Varmt välkommen!

Kursledare


Birgitta Hedman driver Yogainstitutet. Hon har haft yogagrupper sedan 2002 och ständigt vidareutbildat sig. Hon är KRI certifierad Kundaliniyogalärare, Level 1 Professional Teacher Trainer, Mediyogaterapeut & gravidyogalärare, taktil massör enligt Takti Pro och utbildad i gong via Don Conreaux.

Erika är KRI-certifierad kundaliniyogalärare  enligt Yogi Bhajan, utbildad på Yogainstitutet i Karlstad. Hon har gått Kundaliniyoga Teacher Training Level 1 med huvudlärarna Sada Sat Singh och Sada Sat Kaur från Italien/USA. Under våren har Erika även gått Kundaliniyoga Teacher Training Level 2, Aut

Gudrun är sjuksköterska och internationellt certifierad Kundaliniyogalärare, utbildad vid Yogainstitutet i Karlstad 2015. Hon har vidareutbildning i Medicinsk yoga och Gravidyoga. Gudrun är en uppskattad yogalärare och har hållit klasser regelbundet i flera år.

Lena är KRI-certifierad kundaliniyogalärare enligt Yogi Bhajan, utbildad på Yogainstitutet i Karlstad/Örebro. Hon har gått Kundaliniyoga Teacher Training Level 1 och i januari 2020 kommer Lena att fortsätta sin yogaresa med Level 2 utbildning med delkursen Authentic Relationship på Yogainstitutet.

Louise E. Lundqvist är beteendevetare filkand. psykologi med grundläggande psykoterapi-utbildning KBT, Medicinsk yogainstruktör och massageterapeut. Louise har mångårig erfarenhet av kroppsterapier, rörelse- och avslappningsövningar.

Sonja Österlund är KRI certifierad Kundaliniyogalärare enligt Yogi Bhajan sedan 2008, Childplay yogainstruktör. Medlem i SKY - Sveriges Kundaliniyogalärares Riksförbund. Utbildad i healingtekniken Sat nam rasayan och har gått tre av fem Level 2 i Kundaliniyoga.