Laddar Kurser

« Till schemat « Fler kurser

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Sommaryogaretreat på Hannemo kursgård i vackra Värmland


Detaljer

Börjar:
27 juni, 2019 kl. 15:00
Slutar:
30 juni, 2019 kl. 16:00
Pris:
4500kr
Kurser Kategori:

“Jag vill göra mig själv så glad att andra blir glada bara av att titta på mig.” – Yogi Bhajan

Vi upprepar vår uppskattade Kundaliniyogaretreat på natursköna Hannemo kursgård även i sommar. Yogapass och meditationer. Teoripass om yogisk filosofi. Ljuvlig mantrasång i soluppgången. Spännande vegetarisk mat. Tid för tystnad, stillhet och promenader. Vi gör Breath-walk (andningspromenader) ute i skogen. Yoga och skratt i gröngräset. Gongbad, dans och mild massage.

3,5 dagars retreat för att ladda batterierna och sätta en ny rytm. Ny miljö ger perspektiv på din tillvaro. En bra start på din semester.

“Tack för den fantastiska helgen i Hannemo! Jag har bara superlativer att skriva: Jag tycker att ni lärare är kunniga, trygga och det märks att yogan är en passion för Er! Hannemo som kursgård är en pärla dit jag gärna återvänder. Rent, fräscht, trivsamt och god mat! ” Ing-Marie, Karlstad

Även nybörjare är välkomna!

Tid: 27-30 juni  2019 (torsdag kl 15.00 – söndag kl 16.00)

Kursledare: Charlotte Åström från Yogahuset i Stockholm & Birgitta Hedman från Yogainstitutet i Karlstad

 

Pris: 4 500 kr 

Du anmäler dig via nedanstående formulär. 

 

Vi kan varmt rekommendera dig att komplettera denna retreat med en extra natt på Hannemo och en teaterbiljett till Berättarladan med Västanå teater. Det är en upplevelse utöver det vanliga. Teaterbiljetten kostar 450 kr och du bokar den själv till den 26 juni. Kan dock rekommenderas att göra detta tidigt då biljetter brukar ta slut snabbt. Hör av dig om du även vill boka en extra övernattning på Hannemo för 350 kr/natt inkl frukost.

 

För mer info kontakta:

Birgitta 070-23 77 894 (birgitta@yogainstitutet.nu) eller
Charlotte 070-402 66 02

 

Om du har problem med anmälan kontakta birgitta@yogainstitutet.nu

 

Plats

Hannemo kursgård
Backa 23
Västra Ämtervik, 686 95
+ Google Map
> Vägbeskrivning.

Kursledare


Birgitta Hedman driver Yogainstitutet. Hon har haft yogagrupper sedan 2002 och ständigt vidareutbildat sig. Hon är KRI certifierad Kundaliniyogalärare, Level 1 Professional Teacher Trainer, Mediyogaterapeut & gravidyogalärare, taktil massör enligt Takti Pro och utbildad i gong via Don Conreaux.

Charlotte är Kundaliniyoga Professional Teacher trainer & driver Yogahuset i Stockholm. Hon håller yogautbildningar i Stockholm och Oslo och medverkar vid andra yoga- och gravidyogautbildingar. Hon började med yogan 1998 och har undervisat sedan 2002. Hon förmedlar yogan varmt och jordnära.