Laddar Evenemang

Ta kontroll över vardagen Kundaliniyoga med Lars start 4 sep kl 17.00-18.15 5 ggr på plats

” Yoga för att ta makten över din egen vardag”

Om du vill gå enstaka gånger på detta pass betalar du 160 kr (mot normalt 220 kr) eftersom Lars fortfarande är under utbildning. Du anmäler i så fall detta i förväg till kursledaren på: 0707328376

Att känna sitt eget fysiska och mentala varande hjälper dig att lättare parera dagens alla krav och förväntningar som både du själv och andra ställer. Kursen tar dig in i Kundalini Yogans grunder, du tar kontakt med ditt andetag, du tar kontakt med din kropp via fysiska övningar, du tar kontakt med ditt inre jag via meditationer.

Målet med kursen är att du får en mer positiv syn på dig själv och på allt i din omgivning, att du laddar dig med energi för att lättare klara av vardagen.

Kundaliniyoga är en fysisk, mental och andlig form av yoga som består av rörelser, andnings- och fokuseringstekniker, avslappning samt olika typer av meditationer. Det handlar om enkla men kraftfulla tekniker där du i egen takt stärker dig själv, finner lugnet på insidan samtidigt som kroppen och sinnet blir mer flexibelt. Fokus ligger snarare på kraft och uthållighet än på avancerade kroppsställningar, vi tränar vår närvaro i stunden, vilket får positiva effekter i vår övriga vardag. Yoga är till för alla, oavsett ålder, kön och rörlighet – anpassning är alltid möjlig utifrån dina förutsättningar.

 

Kursledare: Lars är revisor, mångsysslare samt livsnjutare. Lars har en långvarig erfarenhet av att söka det i livet som ger glädje och hälsa. Kundalini Yoga har gett Lars en djupare förståelse av att kropp och själ är ett. Lars går vår yogalärarutbildning just nu och har avklarat sitt practicum för att börja undervisa. 

Vi följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer och gör de förändringar som krävs.
Läs mer här om Covid-information (länk)

 

Varmt välkommen, precis som du är!

 

04 september
söndag kl. 17:00 - 18:15

Kurstid och pris

  • Kursstart:
    4 september kl. 17:00
  • Cost:
    750kr
  • Event Category:

Kursledare

Lars Andersson

Plats

Yogainstitutet

Sveagatan 14
Karlstad, Karlstad 652 22 Sverige

+ Google Map

Feed-back från tidigare kursdeltagare

Vad tyckte du om kursen/utbildningen?