Laddar Kurser

« Till schemat « Fler kurser

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

The power of prana – Pranans och andetagets kraft med Inga Strante Halvdagsworkshop


Detaljer

Datum:
5 februari
Tid:
09:00 - 13:00
Kostnad:
600kr
Kurser Kategorier:
,

Varje andetag vi tar för in livskraften som inom yoga kallas prana – energin som upprätthåller livet. 

Prana finns i varje atom och flödar från universums alla hörn för att upprätthålla liv.
Utan andetag finns det inget liv.

I vårt samhälle förbises ofta vikten av andning, vilket har resulterat i många av våra vanliga stressrelaterade åkommor. Andningsmönster störs lätt av trötthet och långvarig stress som rubbar balansen i våra fysiologiska och psykologiska system. 

Pranayama (medveten andning) är ett verktyg för att råda bot på detta. Kundalini Yoga erbjuder ett brett utbud av andningsövningar för att påverka och hantera olika tillstånd av medvetande, avslappning och välbefinnande.

Lär dig om pranans läkande kraft och hur du medvetet riktar pranisk energi för att bli fri av destruktiva tankemönster som begränsar din lycka och välstånd. Upplev en mer autentisk version av dig själv genom medveten rörelse, andning och meditation! 

Plats

Yogainstitutet
Sveagatan 14
652 22 Karlstad, Karlstad
Sverige
+ Google Map
Telefon:
0702377894
Webbplats:
Visa Plats-webbplats
> Vägbeskrivning.

Kursledare


Professionell Kundaliniyoga teacher & yogisk coach som upptäckte Kundaliniyoga för snart 20 år sedan. En ny värld öppnades, samtidigt som det var som att komma hem. Livet som yogi är inte enklare, utmaningar dyker upp ständigt... men nu kan hon möta de med en djupare känsla av lugn och lycka.