Laddar Kurser

Detaljer

Datum:
11 december
Tid:
09:30 - 12:30
Pris:
350kr
Kurser Kategorier:
,

Plats

Yogainstitutet
Sveagatan 14
652 22 Karlstad, Karlstad
Sverige
+ Google Map
Telefon:
0702377894
Webbplats:
www.yogainstitutet.nu

Kursledare

Birgitta Hedman
Telefon:
070 - 23 77 894
E-post:
birgitta@yogainstitutet.nu

« Till schemat « Fler kurser

Workshopserie 3: Väck kroppen, sinnet och själen


Detaljer

Datum:
11 december
Tid:
09:30 - 12:30
Pris:
350kr
Kurser Kategorier:
,

Detta är tredje tillfället i en workshop-serie som du även kan gå enstaka tillfällen i.

Har du längtat efter stöd till ett hållbart välbefinnande? Vill du ge dig själv förutsättningarna för hållbar hälsa och vitalitet? Under hösten skapar jag 3 workshops som kan stödja dig i ditt långsiktiga välmående. Fokus kommer vara på lite yoga, främst meditation och effektiv andningsteknik för att få igång mer prana, livskraft i dig.

1. 19 sep 10.00-13.00 Vakna till en starkare och smidigare kropp med andningsteknik och yoga

2. 30 okt 09.30-16.00 Yoga- och meditationsdag för ett mer klart, fokuserat och kreativt sinne 

3. 11 dec kl 09.30-12.30 Väck din själ och finn din unika sida genom meditation

4. Fredag 21 januari 17.00-19.30 Uppföljning och samtal om vår resa vi gjort genom dessa tillfällen samt naturligtvis gör vi yoga och mediterar även här.

Mellan varje tillfälle är det minst 40 dagar så att du ska ha möjlighet att under denna tid träna de yogapass och meditationer som vi gör under dessa workshops. Du kan fokusera på yogan eller på meditationen eller både och. Du kommer ingå i en Facebook-grupp där du får tillgång till de yogapass vi gör och samtidigt kunna ha gruppen som en diskussionsgrupp och att peppa varandra.

Jag stödjer dig hela vägen!

Väck din själ och finn din unika sida genom meditation

11 dec kl 09.30-12.30

Vad är din kreativa inre potential? Vad är det som gör just dig till den unika varelse du är? Vad är din själs innerliga längtan? När du gör yoga, slappnar av och mediterar så kommer du i en djupare kontakt med det som är du. I den tid vi lever i krävs ett starkt nervsystem för att hantera det aldrig sinande informationsflödet, för att vi ska kunna stå stadigt och känna in den väg som är unikt för var och en av oss. Yogan hjälper oss att bättre kunna lyssna in till våra äkta behov, som ofta också är i linje med de yttre världsbehoven. När vi stillar vårt sinne öppnar vi upp för den inre världen och kontakten med det som gör var och en av oss unika i det större sammanhanget. Kom till ett härligt yogatillfälle med yoga, avslappning, meditation och teori om det som kan stödja dig i att hitta din inre trygga plats varifrån du kan växa.

 

Efter yoga- och meditationstillfället följer ett möte om vår yogalärarutbildning som startar i februari 2022.

 

Många vill idag fördjupa sig inom yoga och relaterade områden, antingen enbart för egen del eller för att kunna undervisa andra. Är du intresserad av att bli Kundaliniyoga-lärare eller fördjupa dig i din egen personliga utveckling – se hit! I februari startar vi en ny yogalärarutbildning i Karlstad och en i Stockholm. Vi har lång erfarenhet av att hålla dessa utbildningar både i Stockholm, Oslo, Karlstad och Örebro. Dharma Singh som är vår huvudlärare håller dessa yogautbildningar över hela världen och har varit verksam i nästan 40 år. Vill du veta mer om vår yogalärarutbildning kan du stanna efteråt eller endast komma till den delen mellan kl 13.00-13.30. Yogalärarutbildningen kan du följa både online och på plats hos oss. 

 

 

Vi följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer och gör de förändringar som krävs.
Läs mer här om covid19-information (länk)

 

Varmt välkommen, precis som du är!

Plats

Yogainstitutet
Sveagatan 14
652 22 Karlstad, Karlstad
Sverige
+ Google Map
Telefon:
0702377894
Webbplats:
www.yogainstitutet.nu
> Vägbeskrivning.

Boka den här kursen

Alla fält markerade med * måste fyllas i för att registreringen skall kunna genomföras!

Har du några besvär det är bra för oss kursledare att känna till? T.ex. högt blodtryck, smärtor. Ange det i rutan nedan.

Jag accepterar yogainstitutet.nu integritetsvillkor *


Kursledare


Birgitta Hedman driver Yogainstitutet. Hon har haft yogagrupper sedan 2002 och ständigt vidareutbildat sig. Hon är KRI certifierad Kundaliniyogalärare, Level 1 Professional Teacher Trainer, Mediyogaterapeut & gravidyogalärare, taktil massör enligt Takti Pro och utbildad i gong via Don Conreaux.