Laddar Evenemang

Yin och Yang med Lisa och Maja 13 augusti kl 15.00-17.30

Anmälan till detta evenemang är stängd

 
400 kr
 
Yinyoga, befriande dans, gongbad och meditation Yin och yang är två urkrafter som tillsammans bildar en helhet. De kompletterar varandra och är i ständig rörelse. Yin är den feminina kraften som förknippas med mörker, vila och varande. Yang är den maskulina kraften som förknippas med ljus, aktivitet och prestation. Vi behöver både yin och yang, men i det västerländska samhället läggs ofta tyngden på yang och många har brist på yin. För att må så bra som möjligt behöver vi balans.
 
Den här eftermiddagen får du möjlighet att utforska din egen relation till yin och yang. Det blir ett mjukt yinyogapass med inslag av den läkande gongen, för att sedan dansa loss till härlig musik. Den befriande dansen sker med slutna ögon till medryckande musik där vi släpper stress och låter yang flöda. Efteråt guidas du in i en lång och skön avslappning till gongens toner för att avsluta passet med meditation.
 
Det här passet kan hjälpa dig att lösa upp stagnerad energi, både fysiskt och känslomässigt. Det fyller på ditt yin och bidrar med balans mellan återhämtning och aktivitet. Mellan mörker och ljus. När vi upplever och lär känna våra egna yin- och yangsidor kan vi lättare balansera vidare i livet.
 
Inga som helst förkunskaper behövs. Ta på dig mjuka kläder och ta gärna med en varm tröja/strumpor då yinyogapasset kan ha en kylande effekt.
Varmt välkommen!
 
Kursledare: Maja Tervell & Lisa Hagström

13 augusti
söndag kl. 15:00 - 17:30

Kurstid och pris

Kursledare

Lisa Hagström

Plats

Yogainstitutet

Sveagatan 14
Karlstad, Karlstad 652 22 Sverige

+ Google Map