Laddar Evenemang

Yinyoga med Anette, start söndag 22 oktober 18.30-20.00, 8 ggr, endast på plats

Pris: 1250kr/8ggr
 
 

Anmälan till detta evenemang är stängd

 
Välkommen på en kurs i Yinyoga!

Yinyoga är en blandning av yoga, traditionell kinesisk medicin och mindfulness. Yin är den ena sidan av Yin och Yang. Yin representerar svalka, avslappning och varande. Yang är den andra sidan och Yang står för värme, fart, målmedvetenhet, prestation, tävling och styrka. Yin är behållaren och den som håller i det som rör sig. Yin är det som finns under ytan, skuggsidan. Yang står för sol, värme och snabb energi. I våra liv behöver vi både Yin och Yang men i den tillvaro vi lever i idag har de flesta ett överskott av Yang och en brist på Yin. I Yinyoga fokuserar vi på kroppens yin-delar såsom leder, bindväv, ligament och inre organ. Alla Yinyogaställningar utförs sittande eller liggande och hålls en längre stund, 3-5 minuter. Ingen förkunskap krävs. Yogan utförs varsamt och i medveten närvaro efter din egen dagsform och förmåga. 
Yinyogan kan vara ett fint sätt att avrunda kvällen på, då den är mycket lugnande och avstressande, så att du kan gå hem fridfull i sinnet och lättare finner ro för kvällen.
 
Denna kurs ges endast på plats i lokalen. 
 
Vi är med i Epassi och Wellnet för friskvård så du kan givetvis utnyttja ditt friskvårdsbidrag hos oss. Ange då det i fritextrutan tack.
 
Kursledare: Anette Nilsson är yin yogalärare och även bildlärare och lärare i fritidshem i Forshaga Kommun. 

 
 

Varmt välkommen, precis som du är!

 


22 oktober
söndag kl. 18:30 - 20:00

Kurstid och pris

  • Kursstart:
    22 oktober kl. 18:30
  • Event Category:

Kursledare

Anette Nilsson

Plats

Yogainstitutet

Sveagatan 14
Karlstad, Karlstad 652 22 Sverige

+ Google Map