Laddar Kurser

Detaljer

Datum:
28 februari, 2021
Tid:
15:30 - 16:45
Pris:
1100kr/8 ggr
Kurser Kategori:

Plats

Yogainstitutet
Sveagatan 14
652 22 Karlstad, Karlstad
Sverige
Telefon:
0702377894
Webbplats:
www.yogainstitutet.nu

Kursledare

Gudrun Larsson
Telefon:
076-3945294
E-post:
Gudrunvidar@gmail.com

« Till schemat « Fler kurser

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Yinyoga med Gudrun start sönd 24 jan kl 15.30-16.30, 8 ggr, online/på plats


Detaljer

Datum:
28 februari, 2021
Tid:
15:30 - 16:45
Pris:
1100kr/8 ggr
Kurser Kategori:
Välkommen på en kurs i Yinyoga.
Yinyoga är en blandning av yoga, traditionell kinesisk medicin och mindfulness.
Yin är den ena sidan av Yin och Yang.
Yin representerar svalka, avslappning och varande. Yang står för värme, fart målmedvetenhet, prestation, tävling och styrka.  Yin är behållaren, den som håller i det som rör sig. Yang står för sol, värme och snabb energi. Yin är det som finns under ytan, skuggsidan.  
I våra liv behöver vi både Yin och Yang men I den tillvaro vi lever i idag har de flesta ett överskott av Yang och en brist på Yin.  
I Yinyoga fokuserar vi på kroppens yindelar såsom leder, bindväv, ligament och inre organ. Alla Yinyogaställningar utförs sittande eller liggande och hålls en längre stund, 3-5 minuter. 
Ingen förkunskap krävs. Yogan utförs varsamt och i medveten närvaro efter din egen dagsform och förmåga. 
Välkommen med din anmälan!
 
Kursledare: Gudrun Larsson är utbildad lärare  i Yinyoga av Magdalena McVeld. Gudrun är även Kundaliniyogalärare utbildad på Yogainstitutet i Karlstad. 
 

INFO OM ONLINE-YOGAN: För onlineyogan kommer du att bjudas in i en Facebook-grupp som heter: Yinyoga med Gudrun VT21. För detta behöver du bli vän med Gudrun Larsson på Facebook. Först då kan hon bjuda in dig. Meddela om du inte har Facebook så löser vi det på ett annat sätt för dig med inspelning. 

Du har alltid tillgång till din onlineyoga under den kurs du går hos oss och kan göra den när du vill på dygnet. Sedan plockar vi bort dig ur Facebook-gruppen då kursen är slut.

På grund av Corona kommer vi i dagsläget inte kunna ha så många deltagare i lokalen så antal platser är begränsat. Vi har yogamattor i ull, sittkuddar och filtar i lokalen, men vill du tar du med egen matta, filt och sittkudde så här i Corona-tider.

Det går även att anmäla dig i efterhand då kursen startat, i mån av plats. Kontakta i så fall birgitta@yogainstitutet.nu. Har du frågor kan du även ringa Birgitta 070-23 77 894.

 

Plats

Yogainstitutet
Sveagatan 14
652 22 Karlstad, Karlstad
Sverige
Telefon:
0702377894
Webbplats:
www.yogainstitutet.nu
> Vägbeskrivning.

Kursledare


Gudrun är sjuksköterska och internationellt certifierad Kundaliniyogalärare, utbildad via Yogainstitutet i Karlstad 2015. Hon har vidareutbildning i Medicinsk yoga och Gravidyoga. Gudrun är en uppskattad yogalärare och har hållit klasser regelbundet i flera år.