Laddar Evenemang

Yinyoga med Lisa start tors 1 juni 18.45-20.00, endast på plats

Pris: 790:-/5 ggr

Registrera

Integritetspolicy
Loading gif

Redan registrerad?

Use this tool to manage your registration.

 
Välkommen på en kurs i Yinyoga!

Yinyoga är en blandning av yoga, traditionell kinesisk medicin och mindfulness. Yin är den ena sidan av Yin och Yang. Yin representerar svalka, avslappning och varande. Yang är den andra sidan och Yang står för värme, fart, målmedvetenhet, prestation, tävling och styrka. Yin är behållaren och den som håller i det som rör sig. Yin är det som finns under ytan, skuggsidan. Yang står för sol, värme och snabb energi. I våra liv behöver vi både Yin och Yang men i den tillvaro vi lever i idag har de flesta ett överskott av Yang och en brist på Yin. I Yinyoga fokuserar vi på kroppens yin-delar såsom leder, bindväv, ligament och inre organ. Alla Yinyogaställningar utförs sittande eller liggande och hålls en längre stund, 3-5 minuter. Ingen förkunskap krävs. Yogan utförs varsamt och i medveten närvaro efter din egen dagsform och förmåga. 
Yinyogan kan vara ett fint sätt att avrunda kvällen på, då den är mycket lugnande och avstressande, så att du kan gå hem fridfull i sinnet och lättare finner ro för kvällen.
 
Denna kurs ges endast på plats i lokalen. 
 
Vi är med i Epassi och Wellnet för friskvård så du kan givetvis utnyttja ditt friskvårdsbidrag hos oss. Ange då det i fritextrutan tack.
 
Kursledare: Lisa Hagström är yinyogalärare utbildad vid Yoga Devi. 
 

Varmt välkommen, precis som du är!

 


Feed-back från tidigare kursdeltagare

Vad tyckte du om kursen/utbildningen?

15 juni
torsdag kl. 18:45 - 20:00

Kurstid och pris

  • Kursstart:
    15 juni kl. 18:45
  • Event Category:

Kursledare

Lisa Hagström

Plats

Yogainstitutet

Sveagatan 14
Karlstad, Karlstad 652 22 Sverige

+ Google Map