Laddar Kurser

« Till schemat « Fler kurser

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Yinyoga TT Grundutbildning, 4-6 nov & 18-20 nov


Detaljer

Start:
4 november kl. 09:00
Slutar:
6 november kl. 17:00
Kostnad:
7900kr
Kurser Kategorier:
,

50 timmars utbildning med särskilt fokus på anatomi och individanpassad yoga. Du får grundlig kunskap och fördjupning i yinyogans alla delar. Kursen vänder sig till dig som vill undervisa i yinyoga eller som vill ha en fördjupning för egen skull. Kursen består av teoretiska och praktiska studier i yinyoga.

Vi tittar närmare på yinyogans olika fysiska och mentala fokusområden och hur du kan undervisa yinyoga ur ett funktionellt perspektiv med ett terapeutiskt och individanpassat förhållningssätt.

Stort fokus på grundläggande filosofi, anatomi och individanpassad yoga. Utifrån olika fokusområden i kroppen samt olika kroppars skelettvariationer, hittar vi vägar att modifiera positionerna så att de passar individen.

 

På denna modul finns sedan en fortsättningsmodul 18-20 nov, som ingår i priset 7 900kr.

Det är en anmälningsavgift på 1500 kr som betalas vid anmälan Resterande betalning inbetalas drygt en månad före kursstart. Vid utebliven resterande betalning avbokas du automatiskt och förlorar både din plats och anmälningsavgift. Anmälningsavgiften är även en administrativ avgift och betalas alltså ej åter oavsett när avbokning sker.  Generellt betalas ej inbetalade kursavgifter tillbaka utan om du inte kan delta i en kurs så får du det inbetalade beloppet minus anmälningsavgiften innestående för att användas vid en annan utbildning. Återbetalning av resterande belopp kan ske vid uppvisande av läkarintyg.
 
Kurstiderna är: 4-6 nov och 18-20 nov 2022
 

 

Plats

Yogainstitutet
Sveagatan 14
652 22 Karlstad, Karlstad
Sverige
+ Google Map
Telefon:
0702377894
Webbplats:
Visa Plats-webbplats
> Vägbeskrivning.

Kursledare


Alexander Jeppesen har en bakgrund som kampartslärare, fredsaktivist, prästkandidat, ickevåldstränare, konflikthanteringskonsult. Han har drivit två olika yogastudios och leder idag yinyogalärarutbildningar med olika moduler upp till 400 timmar, driver Hälsoresan & Smarta fötter.