Laddar Kurser

Detaljer

Datum:
27 januari
Tid:
13:00 - 14:00
Pris:
1100kr/9 ggr
Kurser Kategori:

Plats

Yogainstitutet
Sveagatan 14
652 22 Karlstad, Karlstad
Sverige
+ Google Map
Telefon:
0702377894
Webbplats:
www.yogainstitutet.nu

Kursledare

Ulrika Rhöse

« Till schemat « Fler kurser

Yinyogalunch med Ulrika start onsd 27 jan kl 13-14 9 ggr online/på plats


Detaljer

Datum:
27 januari
Tid:
13:00 - 14:00
Pris:
1100kr/9 ggr
Kurser Kategori:

Välkommen på en kurs i Yinyoga!

Vad är Yinyoga?
Yinyoga är en blandning av yoga, mindfulness och kinesisk medicin. I Yinyoga utför vi relativt enkla, mjuka yogaövningar och stannar i dem under en längre tid,  samtidigt slappnar vi av i hela kroppen och vilar i nuet. Du kan utföra Yinyogan när som helst, hur som helst. Du behöver varken ha en yogamatta eller yogakläder. Du blir nämligen inte varm. Du blir nerkyld och sval.
Det som utmärker Yinyogan är att vi i denna stil just släpper musklerna och ”stretchar” bindväv, leder och skelett.

Kursledare: Ulrika Rhöse

 

INFO OM ONLINE-YOGAN: För onlineyogan kommer du att bjudas in i en Facebook-grupp som heter: Yinyogalunch med Ulrika VT21. För detta behöver du bli vän med Ulrika Rhöse på Facebook. Först då kan hon bjuda in dig. Om du inte har Facebook kan du få ett lösenord för att se inspelade yogafilmer på Vimeo. Där finns många nu efter allt som spelats in det senaste året.

Det går att följa kursen endast på plats eller endast online, eller både och. Du har alltid tillgång till din onlineyoga under den kurs du går hos oss och kan göra den när du vill på dygnet. Sedan plockar vi bort dig ur den Facebook-gruppen då kursen är slut.

På grund av Covid kommer vi i dagsläget inte kunna ha så många deltagare i lokalen så antal platser är begränsat. Vi håller distans och anpassar oss efter Folkhälsomyndighetens riktlinjer. Vi har yogamattor i ull, sittkuddar och filtar i lokalen, men vill du tar du med egen matta, filt och sittkudde så här i Covid-tider

Plats

Yogainstitutet
Sveagatan 14
652 22 Karlstad, Karlstad
Sverige
+ Google Map
Telefon:
0702377894
Webbplats:
www.yogainstitutet.nu
> Vägbeskrivning.

Boka den här kursen

Alla fält markerade med * måste fyllas i för att registreringen skall kunna genomföras!

Har du några besvär det är bra för oss kursledare att känna till? T.ex. högt blodtryck, smärtor. Ange det i rutan nedan.

Jag accepterar yogainstitutet.nu integritetsvillkor *

Kursledare


Yogan har hjälpt Ulrika tillbaka efter en svår utmattning. Hon är utbildad Kundaliniyogalärare och Medicinsk yogalärare. Utbildningen gick hon på Yogainstitutet hos Birgitta, 2017-2018. I augusti i år utbildade hon sig även till Yinyogalärare, på Kundaliniyogacentret i Stockholm hos Magdalena McWe