Laddar Kurser

Detaljer

Datum:
30 januari
Tid:
17:00 - 18:30
Kostnad:
1200kr/8 ggr
Kurser Kategori:

Kursledare

Maria Östergren
Telefon:
070-648 52 61
E-post:
ostergren.maria@gmail.com

Plats

Yogainstitutet
Sveagatan 14
652 22 Karlstad, Karlstad
Sverige
+ Google Map
Telefon:
0702377894
Webbplats:
www.yogainstitutet.nu

« Till schemat « Fler kurser

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Yoga för återhämtning med Maria Ö start sönd 30 jan kl. 17.00-18.30, 8 ggr, online/på plats


Detaljer

Datum:
30 januari
Tid:
17:00 - 18:30
Kostnad:
1200kr/8 ggr
Kurser Kategori:
Den här kursen ger dig övningar och strategier för bättre återhämtning i vardagen. Mjuk yoga och meditation varvas med kunskap och praktiska tips. Stress och andra påfrestningar i livet behöver mötas med återhämtning för att vi ska undvika ohälsa och dåligt mående både fysiskt och psykiskt.
 
Kundaliniyogan har många effektiva verktyg för att skapa just återhämtning, med hjälp av avslappning, medveten andning och närvaro. Teknikerna går i linje med det som många former av modern psykologisk behandling använder för att lindra och förebygga till exempel stress, oro och ångest.

Varje pass innehåller yoga, meditation, lite teori och en kortare avslappning till instrumentet gong. Inga förkunskaper krävs och du behöver varken vara vig eller vältränad – övningarna anpassas efter dina förutsättningar. Har du en skada/sjukdom/smärtproblematik som kursledaren kan behöva känna till så skriv gärna det i din anmälan. 

 

Kursledare: Maria Östergren. Maria är lärare i kundaliniyoga och medicinsk yoga. Hon beskriver själv att kundaliniyogan har gett verktyg och styrka som bidragit till att hon har kunnat ta sig upp ur utmattning och depression, och hon vill gärna dela med sig av kunskaper och erfarenheter. 
 

INFO OM ONLINE-YOGAN:

För onlineyogan kommer du att bjudas in i en Facebook-grupp som heter: Kundaliniyoga med Maria Ö VT22. För detta behöver du bli vän med Maria Östergren på Facebook. Först då kan hon bjuda in dig. Du kan även få en zoom-länk till passet så att du kan följa oss på Zoom.
Det går att följa kursen endast på plats eller endast online, eller både och. Du har alltid tillgång till din onlineyoga under den kurs du går hos oss och kan göra den när du vill på dygnet. Sedan plockar vi bort dig ur den Facebook-gruppen då kursen är slut.

• Glöm inte att ange i “övrigt meddelande” om du är med på plats eller online.

 

Vi följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer och gör de förändringar som krävs.
Läs mer här om Covid 19-information (länk)

 

Varmt välkommen, precis som du är!

Plats

Yogainstitutet
Sveagatan 14
652 22 Karlstad, Karlstad
Sverige
+ Google Map
Telefon:
0702377894
Webbplats:
www.yogainstitutet.nu
> Vägbeskrivning.

Kursledare


Maria Östergren är lärare i kundaliniyoga och medicinsk yoga. Maria är journalist och kommunikatör, men har sadlat om mitt i livet och utbildar sig nu till psykolog på Karlstads universitet.