Laddar Kurser

Detaljer

Datum:
4 september
Tid:
17:00 - 18:15
Pris:
1200kr/8 ggr
Kurser Kategori:

Kursledare

Gudrun Larsson
Telefon:
076-3945294
E-post:
Gudrunvidar@gmail.com

Plats

Yogainstitutet
Sveagatan 14
652 22 Karlstad, Karlstad
Sverige
+ Google Map
Telefon:
0702377894
Webbplats:
www.yogainstitutet.nu

« Till schemat « Fler kurser

Medicinsk yoga med Gudrun start sönd 4 sep kl. 17.00-18.15, 8 ggr, online/på plats


Detaljer

Datum:
4 september
Tid:
17:00 - 18:15
Pris:
1200kr/8 ggr
Kurser Kategori:
Den här kursen ger dig övningar och strategier för bättre återhämtning i vardagen. Mjuk yoga och meditation varvas med kunskap och praktiska tips. Stress och andra påfrestningar i livet behöver mötas med återhämtning för att vi ska undvika ohälsa och dåligt mående både fysiskt och psykiskt.
 
Kundaliniyogan har många effektiva verktyg för att skapa just återhämtning, med hjälp av avslappning, medveten andning och närvaro. Teknikerna går i linje med det som många former av modern psykologisk behandling använder för att lindra och förebygga till exempel stress, oro och ångest.

Varje pass innehåller yoga, meditation, lite teori och en kortare avslappning till instrumentet gong. Inga förkunskaper krävs och du behöver varken vara vig eller vältränad – övningarna anpassas efter dina förutsättningar. Har du en skada/sjukdom/smärtproblematik som kursledaren kan behöva känna till så skriv gärna det i din anmälan. 

 

Kursledare: Gudrun Larsson. Gudrun Larsson är utbildad lärare  i Yinyoga av Magdalena McVeld. Gudrun är även Kundaliniyogalärare utbildad på Yogainstitutet i Karlstad. 

 
Om du har friskvårdsbidrag som du vill utnyttja, ange det i fritextfältet, tack!
 
INFO OM ONLINE-YOGAN:

För onlineyogan kommer du att bjudas in i en Facebook-grupp som heter: Kundaliniyoga med Gudrun HT22. För detta behöver du bli vän med Gudrun Larsson på Facebook. Först då kan hon bjuda in dig. Du kan även få en zoom-länk till passet så att du kan följa oss på Zoom.
Det går att följa kursen endast på plats eller endast online, eller både och. Du har alltid tillgång till din onlineyoga under den kurs du går hos oss och kan göra den när du vill på dygnet. Sedan plockar vi bort dig ur den Facebook-gruppen då kursen är slut.

• Glöm inte att ange i “övrigt meddelande” om du är med på plats eller online.

 

Vi följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer och gör de förändringar som krävs.
Läs mer här om Covid 19-information (länk)

 

Varmt välkommen, precis som du är!

Plats

Yogainstitutet
Sveagatan 14
652 22 Karlstad, Karlstad
Sverige
+ Google Map
Telefon:
0702377894
Webbplats:
www.yogainstitutet.nu
> Vägbeskrivning.

Boka den här kursen

Alla fält markerade med * måste fyllas i för att registreringen skall kunna genomföras!

Har du några besvär det är bra för oss kursledare att känna till? T.ex. högt blodtryck, smärtor. Ange det i rutan nedan.

Jag accepterar yogainstitutet.nu integritetsvillkor *


Kursledare


Gudrun är sjuksköterska och internationellt certifierad Kundaliniyogalärare, utbildad via Yogainstitutet i Karlstad 2015. Hon har vidareutbildning i Medicinsk yoga och Gravidyoga. Gudrun är en uppskattad yogalärare och har hållit klasser regelbundet i flera år.