Laddar Kurser

Detaljer

Datum:
26 oktober
Tid:
19:30 - 20:45
Pris:
1190kr/8 ggr
Kurser Kategorier:
,

Plats

Yogainstitutet
Sveagatan 14
652 22 Karlstad, Karlstad
Sverige
+ Google Map
Telefon:
0702377894
Webbplats:
www.yogainstitutet.nu

Kursledare

Lena Nyberg
Telefon:
070-5688045

« Till schemat « Fler kurser

Yoga för bättre sömn med Lena N start tisd 26 okt kl. 19.30-20.45, 8 ggr, online/på plats


Detaljer

Datum:
26 oktober
Tid:
19:30 - 20:45
Pris:
1190kr/8 ggr
Kurser Kategorier:
,

Kundaliniyoga är en fysisk, mental och andlig form av yoga som består av rörelser, andnings- och fokuseringstekniker, avslappning samt olika typer av meditationer. Det handlar om enkla men kraftfulla tekniker. Där du i egen takt stärker dig själv, finner lugnet på insidan samtidigt som kroppen och sinnet blir mer flexibelt. Fokus ligger snarare på kraft och uthållighet än på avancerade kroppsställningar. Vi tränar vår närvaro i stunden, vilket får positiva effekter i vår övriga vardag. Yoga är till för alla, oavsett ålder, kön och rörlighet – anpassning är alltid möjlig utifrån dina förutsättningar.

Vi gör ett yogapass och efter det får vi en skön stund för återhämtning då vi vilar, ibland till gongarnas läkande vibrationer som tar oss till djup avslappning. Sedan avslutar vi med en meditation. Alla kan delta, nybörjare som erfarna, helt utan prestation.

 

Vid denna kurs kommer Lena fokusera på yogapass som bl a har ingått i studier där deltagarna märkbart har fått bättre sömnvanor, från att ha haft svårt att sova, vaknat flera gånger per natt, haft svårt att somna om eller haft dålig sömnkvalitet till att de nu kan sova hela nätter. Andningstekniken är som vanligt det bästa hjälpmedlet i kombination med mjuka yogaövningar och du får med dig övningar som du kan använda både på morgonen eller precis före du tar kvällen och nattar dig själv med en liten meditation före sänggåendet. Varmt välkommen till en lugn yogakurs med fokus förbättrad sömnkvalitet!

 

Kursledaren är Lena Nyberg som är utbildad Kundaliniyogalärare vid Yogainstitutet i Karlstad.

 

INFO OM ONLINE-YOGAN:

För onlineyogan kommer du att bjudas in i en Facebook-grupp som heter: Kundaliniyoga med Lena HT21. För detta behöver du bli vän med Lena Nyberg på Facebook. Först då kan hon bjuda in dig. Om du inte har Facebook kan du få ett lösenord för att se inspelade yogafilmer på Vimeo. Där finns många nu efter allt som spelats in det senaste året.

Det går att följa kursen endast på plats eller endast online, eller både och. Du har alltid tillgång till din onlineyoga under den kurs du går hos oss och kan göra den när du vill på dygnet. Sedan plockar vi bort dig ur den Facebook-gruppen då kursen är slut.

• Glöm inte att ange i “övrigt meddelande” om du är med på plats eller online.

 

Vi följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer och gör de förändringar som krävs.
Läs mer här om Covid 19-information (länk)

 

Varmt välkommen, precis som du är!

Plats

Yogainstitutet
Sveagatan 14
652 22 Karlstad, Karlstad
Sverige
+ Google Map
Telefon:
0702377894
Webbplats:
www.yogainstitutet.nu
> Vägbeskrivning.

Boka den här kursen

Alla fält markerade med * måste fyllas i för att registreringen skall kunna genomföras!

Har du några besvär det är bra för oss kursledare att känna till? T.ex. högt blodtryck, smärtor. Ange det i rutan nedan.

Jag accepterar yogainstitutet.nu integritetsvillkor *


Kursledare


Lena Nyberg är KRI-certifierad kundaliniyogalärare enligt Yogi Bhajan, utbildad på Yogainstitutet i Karlstad/Örebro. Hon har gått Kundaliniyoga Teacher Training Level 1.