Laddar Evenemang

Yoga för fysisk och mental kraft med Annica, start 3 sep kl 09.00 -10.15, 4 ggr online/på plats

Om du vill gå enstaka gånger på detta pass betalar du 150 kr (mot normalt 220 kr) eftersom Annica fortfarande är under utbildning.

För att kunna göra det vi vill och leva det liv vi vill behöver vi kraft och energi. Under fyra lördagsmorgnar erbjuds du yogapass som stärker din fysiska och mentala livskraft. Kundaliniyogan är en fantastisk metod och filosofi för detta. Vi varvar yogaövningar, meditationer, andningsövningar och avslappning så att både din kropp, sinne och själ får sitt. Min förhoppning är att du efter passet är påfylld av energi för att ta dig an helgen och att sinnet känns lätt och ledigt.

Annica är utbildad beteendevetare och diplomerad coach enligt ICF. En ayurvedisk grundkurs finns också med bland hennes utbildningar. Hon har utövat Kundaliniyoga sedan 2017 och tycker att yogan så ger mycket på alla plan. Det vill hon gärna förmedla till andra vilket gjorde att hon nu går utbildningen, det känns så roligt och givande! Helheten är mitt grundmantra, vi mår bra när vi bryr oss om både vår fysik, vårt sinne och vår själ. Kundaliniyogan är ett redskap i vardagen och en filosofi för nå balans.

Kursen är på 4 gånger och ges både online och på plats i lokalen. Meddela oss om du bara vill vara med online. 

Varmt välkommen, hoppas att vi ses!

10 september
lördag kl. 09:00 - 10:15

Kurstid och pris

  • Kursstart:
    10 september kl. 09:00
  • Cost:
    630kr
  • Event Category:

Kursledare

Annica Säwström

Plats

Yogainstitutet

Sveagatan 14
Karlstad, Karlstad 652 22 Sverige

+ Google Map

Feed-back från tidigare kursdeltagare

Vad tyckte du om kursen/utbildningen?