Laddar Kurser

« Till schemat « Fler kurser

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Yoga för fysisk och mental kraft med Annica, start 3 sep kl 09.00 -10.15, 4 ggr online/på plats


Detaljer

Datum:
17 september
Tid:
09:00 - 10:15
Kostnad:
630kr
Kurser Kategori:

Om du vill gå enstaka gånger på detta pass betalar du 150 kr (mot normalt 220 kr) eftersom Annica fortfarande är under utbildning.

För att kunna göra det vi vill och leva det liv vi vill behöver vi kraft och energi. Under fyra lördagsmorgnar erbjuds du yogapass som stärker din fysiska och mentala livskraft. Kundaliniyogan är en fantastisk metod och filosofi för detta. Vi varvar yogaövningar, meditationer, andningsövningar och avslappning så att både din kropp, sinne och själ får sitt. Min förhoppning är att du efter passet är påfylld av energi för att ta dig an helgen och att sinnet känns lätt och ledigt.

Annica är utbildad beteendevetare och diplomerad coach enligt ICF. En ayurvedisk grundkurs finns också med bland hennes utbildningar. Hon har utövat Kundaliniyoga sedan 2017 och tycker att yogan så ger mycket på alla plan. Det vill hon gärna förmedla till andra vilket gjorde att hon nu går utbildningen, det känns så roligt och givande! Helheten är mitt grundmantra, vi mår bra när vi bryr oss om både vår fysik, vårt sinne och vår själ. Kundaliniyogan är ett redskap i vardagen och en filosofi för nå balans.

Kursen är på 4 gånger och ges både online och på plats i lokalen. Meddela oss om du bara vill vara med online. 

Varmt välkommen, hoppas att vi ses!

Plats

Yogainstitutet
Sveagatan 14
652 22 Karlstad, Karlstad
Sverige
+ Google Map
Telefon:
0702377894
Webbplats:
Visa Plats-webbplats
> Vägbeskrivning.

Kursledare


Annica är utbildad beteendevetare och diplomerad coach enligt ICF. En ayurvedisk grundkurs finns också med bland hennes utbildningar. Hon har utövat Kundaliniyoga sedan 2017 och tycker att yogan ger så mycket på alla plan. Det vill hon gärna förmedla till andra så att andra får möjlighet till yoga.