Laddar Evenemang

Yoga, Gong och Mantrasång, onsdag 1 mars kl 18.30-20.30

Pris: 350:-

Tyvärr är Jonna sjuk så det är endast Birgitta som håller i detta tillfälle. Du är varmt välkommen!

Välkommen till en helkväll med yoga, röstövningar och mantrasång.

Det här är en workshop för dig som:
– vill bli friare i att uttrycka din sanning
– tror att du inte kan sjunga
– älskar att sjunga
– tycker om yoga och vill få en fördjupad yogaupplevelse
– är nyfiken på mantran
– vill släppa fram din kreativa kraft mer

 

Att sjunga och använda vår röst kan vara både befriande och föra oss in i djup stillhet. Många tycker även att det är utmanande och känner sig osäkra på sin förmåga att sjunga såväl som förmågan att uttrycka sin sanning.

Vi inleder kvällen med yoga till levande musik. Det blir ett kundaliniyogapass för halschakrat, det energicentra som är kopplat till att tala sin sanning och uttrycka sin kreativitet. Passet avslutas med ett gongbad – avslappning till ljudet av gongar.

Du får sedan göra enkla och kraftfulla röstövningar där vibrationen av din egen röst skapar balans i kropp och själ. Att sjunga och låta sin röst ljuda är ett effektivt sätt att släppa gamla låsningar både mentalt och kroppsligt. Det leder ofta till känslor av befrielse, glädje och sinnesfrid. Detta gäller alla oavsett om du anser dig kunna sjunga eller inte. Alla är välkomna!

Därefter sjunger vi mantran som är en form av sångmeditation med hjälp av specifika ljudkombinationer. Att chanta ett mantra är en uråldrig metod för att stilla sinnet. Det helar och skapar balans i nervsystemet, för dig in i djup närvaro och frigör din kraft. Dessutom är det väldigt roligt! 

Vi är anslutna till Epassi och Wellnet om du vill betala med din friskvårdspeng därifrån.

Obs! Du behöver inte ha någon förkunskap i vare sig yoga eller sång för att delta. 

VARMT VÄLKOMMEN PRECIS SOM DU ÄR!

 

Så här skrev Kristina till oss efter en workshop i höstas: 

“Tack, det var jättehärligt med röstyogan i lördags! För första gången i mitt liv har jag deltagit i en workshop med röstyoga. Jättehärligt med yoga och att leka med rösten! Både utmanande och spännande att iaktta hur jag påverkades känslomässigt och hur det ibland var svårt att få ”ut” rösten, vilket förklarades proffsigt varför. Birgitta och Jonna ledde oss fint igenom övningarna och jag ser fram mot nästa tillfälle. Undrar också om man möjligen får en energiboost av övningarna, det var längesedan jag hade så mycket energi som efter efter röstyogan!”


VAD TYCKTE DU OM KURSEN/UTBILDNINGEN?
Feed-back från tidigare kursdeltagare


Vitalie 31 mars, 2023

Jag är en Kundaliniyoga-student och jag kan inte nog rekommendera denna kurs. Det har varit en helt livsförändrande upplevelse för mig.

Genom Kundaliniyoga har jag upptäckt en helt ny dimension av självkännedom och självförverkligande. Kursen har gett mig verktyg för att hantera stress och ångest, ökat mitt fokus och min koncentration, och hjälpt mig att hitta en inre frid och balans som jag tidigare bara drömt om.

Lärarna har varit fantastiska och har verkligen inspirerat mig att fortsätta på min yogaresa. Jag känner mig tacksam för allt jag har lärt mig och för alla nya insikter som jag har fått genom denna kurs.

Om du är intresserad av att utforska Kundaliniyoga och hitta ditt inre lugn och välbefinnande, så kan jag verkligen rekommendera denna kurs. Det kommer att förändra ditt liv på sätt du aldrig trodde var möjliga.

01 mars
onsdag kl. 18:30 - 20:30

Kurstid och pris

Kursledare

Jonna Liv Dragstedt

Plats

Yogainstitutet

Sveagatan 14
Karlstad, Karlstad 652 22 Sverige

+ Google Map

Feed-back från tidigare kursdeltagare

Vad tyckte du om kursen/utbildningen?