Laddar Kurser

Detaljer

Datum:
11 december, 2021
Tid:
09:30 - 12:30
Kostnad:
350kr
Kurser Kategorier:
,

Kursledare

Birgitta Hedman
Telefon:
070 - 23 77 894
E-post:
birgitta@yogainstitutet.nu

Plats

Yogainstitutet
Sveagatan 14
652 22 Karlstad, Karlstad
Sverige
+ Google Map
Telefon:
0702377894
Webbplats:
www.yogainstitutet.nu

« Till schemat « Fler kurser

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Yoga- & meditationshalvdag: Skapa din framtid genom yoga och meditation


Detaljer

Datum:
11 december, 2021
Tid:
09:30 - 12:30
Kostnad:
350kr
Kurser Kategorier:
,

Vad är din kreativa inre potential? Vad är det som gör just dig till den unika varelse du är? Vad är din själs innerliga längtan? När du gör yoga, slappnar av och mediterar så kommer du i en djupare kontakt med det som är du. I den tid vi lever i krävs ett starkt nervsystem för att hantera det aldrig sinande informationsflödet, för att vi ska kunna stå stadigt och känna in den väg som är unik för var och en av oss. Yogan hjälper oss att bättre kunna lyssna in till våra äkta behov, som ofta också är i linje med de yttre världsbehoven. När vi stillar vårt sinne öppnar vi upp för den inre världen och kontakten med det som gör var och en av oss unika i det större sammanhanget. Kom till ett härligt yogatillfälle med yoga, avslappning, meditation och teori om det som kan stödja dig i att hitta din inre trygga plats varifrån du kan växa. Vi kommer bl a göra en meditation för att sätta intentionen till vad du vill ska ske i ditt liv för att ha den som utgångspunkt för din kreativa inre potential.

 

Efter yoga- och meditationstillfället följer ett möte om vår yogalärarutbildning som startar i februari 2022.

 

Många vill idag fördjupa sig inom yoga och relaterade områden, antingen enbart för egen del eller för att kunna undervisa andra. Är du intresserad av att bli Kundaliniyoga-lärare eller fördjupa dig i din egen personliga utveckling – se hit! I februari startar vi en ny yogalärarutbildning i Karlstad och en i Stockholm. Vi har lång erfarenhet av att hålla dessa utbildningar både i Stockholm, Oslo, Karlstad och Örebro. Dharma Singh som är vår huvudlärare håller dessa yogautbildningar över hela världen och har varit verksam i nästan 40 år. Vill du veta mer om vår yogalärarutbildning kan du stanna efteråt eller endast komma till den delen mellan kl 13.00-13.30. Yogalärarutbildningen kan du följa både online och på plats hos oss. 

 

 

Vi följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer och gör de förändringar som krävs.
Läs mer här om covid19-information (länk)

 

Varmt välkommen, precis som du är!

Plats

Yogainstitutet
Sveagatan 14
652 22 Karlstad, Karlstad
Sverige
+ Google Map
Telefon:
0702377894
Webbplats:
www.yogainstitutet.nu
> Vägbeskrivning.

Kursledare


Birgitta Hedman driver Yogainstitutet. Hon har haft yogagrupper sedan 2002 och ständigt vidareutbildat sig. Hon är Level 3 Professional Teacher Trainer, Medicinsk yogaterapeut, gravidyogalärare, Takti Pro taktil massör, gongutbildad av Don Conreaux samt den yogiska healingtekniken Sat Nam Rasayan.