Laddar Evenemang

Yoga och hållbar kommunikation, sönd 12 mars 11.00-13.30

Dualismens tyranni - 9 etiska principer för hållbar kommunikation
 
 

Pris: 350:-

Välkommen till en workshop som inleds med ett samtal om kommunikation och avslutas med ett skönt yogapass med fokus på halschakrat. Vi guidas av Ulrika Olausson, kommunikationsforskare och yogalärare. 

En fungerande kommunikation är grunden för att uppnå hållbarhet, såväl i våra nära relationer som professionellt och samhällsmässigt. Men hur ska det ske i en tid då den ökade polariseringen tar sig allt grövre uttryck?

Workshopen utgår ifrån Ulrikas senaste bok ”Dualismens tyranni: Nio etiska principer för hållbar kommunikation”, som syftar till en genuin upplevelse av allt livs sammanlänkning i Ett.

Hon förklarar hur upplevelsen av separation och polarisering i själva verket är en vanföreställning, och att vårt tanke- och språksystem helt enkelt har fängslat oss i en värld av motsatser – dualism. De kommunikationsetiska principerna, som hon utvecklat i boken, hjälper oss att överkomma världen av motsatser, och när dualismens tyranni upplösts blir hållbarhet – omsorgen om människorna, jorden och alla livsformer – ett naturligt resultat.

Boken kommer att kunna köpas på plats till ett förmånligt pris för den som vill.

PLATS 

Yogainstitutet 
Sveagatan 14
652 22 Karlstad
Sverige 
+ Google Map

12 mars
söndag kl. 11:00 - 13:30

Kurstid och pris

  • Kursstart:
    12 mars kl. 11:00
  • Event Category:

Kursledare

Ulrika Olausson

Plats

Yogainstitutet

Sveagatan 14
Karlstad, Karlstad 652 22 Sverige

+ Google Map