Laddar Evenemang

Yoga och hållbar kommunikation, sönd 25 sep 11.00-13.30

Välkommen till en workshop som inleds med ett samtal om kommunikation och avslutas med ett skönt yogapass med fokus på halschakrat. Vi guidas av Ulrika Olausson, kommunikationsforskare och yogalärare. 

En fungerande kommunikation är grunden för att uppnå hållbarhet, såväl i våra nära relationer som professionellt och samhällsmässigt. Men hur ska det ske i en tid då den ökade polariseringen tar sig allt grövre uttryck?

Workshopen utgår ifrån Ulrikas senaste bok “Dualismens tyranni: Nio etiska principer för hållbar kommunikation”, som syftar till en genuin upplevelse av allt livs sammanlänkning i Ett. Hon förklarar hur upplevelsen av separation och polarisering i själva verket är en vanföreställning, och att vårt tanke- och språksystem helt enkelt har fängslat oss i en värld av motsatser – dualism. De kommunikationsetiska principerna, som hon utvecklat i boken, hjälper oss att överkomma världen av motsatser, och när dualismens tyranni upplösts blir hållbarhet – omsorgen om människorna, jorden och alla livsformer – ett naturligt resultat.

Boken kommer att kunna köpas på plats till ett förmånligt pris för den som vill.


VAD TYCKTE DU OM KURSEN/UTBILDNINGEN?
Feed-back från tidigare kursdeltagare


Vitalie 31 mars, 2023

Jag är en Kundaliniyoga-student och jag kan inte nog rekommendera denna kurs. Det har varit en helt livsförändrande upplevelse för mig.

Genom Kundaliniyoga har jag upptäckt en helt ny dimension av självkännedom och självförverkligande. Kursen har gett mig verktyg för att hantera stress och ångest, ökat mitt fokus och min koncentration, och hjälpt mig att hitta en inre frid och balans som jag tidigare bara drömt om.

Lärarna har varit fantastiska och har verkligen inspirerat mig att fortsätta på min yogaresa. Jag känner mig tacksam för allt jag har lärt mig och för alla nya insikter som jag har fått genom denna kurs.

Om du är intresserad av att utforska Kundaliniyoga och hitta ditt inre lugn och välbefinnande, så kan jag verkligen rekommendera denna kurs. Det kommer att förändra ditt liv på sätt du aldrig trodde var möjliga.

25 september
söndag kl. 11:00 - 13:30

Kurstid och pris

  • Kursstart:
    25 september kl. 11:00
  • Cost:
    350kr
  • Event Category:

Kursledare

Ulrika Olausson

Plats

Yogainstitutet

Sveagatan 14
Karlstad, Karlstad 652 22 Sverige

+ Google Map

Feed-back från tidigare kursdeltagare

Vad tyckte du om kursen/utbildningen?