Laddar Kurser

Detaljer

Datum:
30 oktober, 2021
Tid:
09:30 - 16:00
Pris:
850kr eller 1500 kr om du önskar vara med på alla 3 resterande tillfällen
Kurser Kategorier:
,

Plats

Yogainstitutet
Sveagatan 14
652 22 Karlstad, Karlstad
Sverige
+ Google Map
Telefon:
0702377894
Webbplats:
www.yogainstitutet.nu

« Till schemat « Fler kurser

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Yoga- och meditationsdag för ett mer klart fokuserat och kreativt sinne med Birgitta och Sada Sat Kaur 30 okt


Detaljer

Datum:
30 oktober, 2021
Tid:
09:30 - 16:00
Pris:
850kr eller 1500 kr om du önskar vara med på alla 3 resterande tillfällen
Kurser Kategorier:
,

Detta är andra tillfället i en workshop-serie som du även kan gå enstaka tillfällen i.

Har du längtat efter stöd till ett hållbart välbefinnande? Vill du ge dig själv förutsättningarna för hållbar hälsa och vitalitet? Under hösten skapar jag 3 workshops som kan stödja dig i ditt långsiktiga välmående. Fokus kommer vara på lite yoga, främst meditation och effektiv andningsteknik för att få igång mer prana, livskraft i dig.

1. sönd 19 sep 10.00-13.00 Vakna till en starkare och smidigare kropp med andningsteknik och yoga

2. lörd 30 okt 09.30-16.00 Yoga- och meditationsdag för ett mer klart, fokuserat och kreativt sinne 

3. lörd 11 dec kl 09.30-12.30 Väck din själ och finn din unika sida genom meditation och inre betraktelse

4. fredag 21 januari 17.00-19.30 Uppföljning och samtal om vår resa vi gjort genom dessa tillfällen samt naturligtvis gör vi yoga och mediterar även här.

Mellan varje tillfälle är det minst 40 dagar så att du ska ha möjlighet att under denna tid träna de yogapass och meditationer som vi gör under dessa workshops. Du kan fokusera på yogan eller på meditationen eller både och. Du kommer ingå i en Facebook-grupp där du får tillgång till de yogapass vi gör och samtidigt kunna ha gruppen som en diskussionsgrupp och att peppa varandra.

Jag stödjer dig hela vägen!

 

Väck ditt Sinne – en yoga- och meditationsdag för ett lugnare och mer kreativt och klart sinne

lördag 30 okt kl 09.30-16.00

Under denna dag gästar oss också Sada Sat Kaur online från Italien under 2 timmar. Hon är vår huvudlärare på yogalärarutbildningen.

En inre resa för ett mer klart, fokuserat och kreativt sinne. Vi startar dagen med ett kundaliniyogapass, därefter kommer dagen att varvas med olika meditationer, gong och teori omkring ditt sinne, dina tankar och känslor. Vad händer när vi mediterar? …”Känner mig alldeles lugn, lycklig och energifylld på samma gång. Jag är så tacksam att vara med på denna kurs.” …det var en av kommentarerna efter vår liknande kurs vi hade i Karlstad. Det är inte alltid vi känner lugn när vi sätter oss att meditera. Vi möter oss själva och det som finns där. Mötet behöver inte alltid vara behagligt. Vi lär oss att acceptera det som är. Ändå, då vi börjar etablera kontakten till det inre, föds nya tankar, känslor och idéer. Nya drömmar och inre behov får ta plats. Sinnet blir mer kreativt och vi finner lösningar på det som tidigare kanske setts som problem.

Denna dag varvas med kundaliniyoga, olika meditationer bl a för att lösa upp frustration, oro och ångest. Vi utgår från ditt trygga center inom dig för att lättare få tillgång till din inre potential inom dig. Precis så som vi arbetar genom hela vår yogalärarutbildning också.

Kom på heldagen och/eller var med på sista halvtimmen (16.00-16.30) där du kan ställa frågor om vår yogalärarutbildning som startar i mars 2022. Den delen (sista halvtimmen) är gratis.

 

 

Många vill idag fördjupa sig inom yoga och relaterade områden, antingen enbart för egen del eller för att kunna undervisa andra. Är du intresserad av att bli Kundaliniyoga-lärare eller fördjupa dig i din egen personliga utveckling – se hit! I februari startar vi en ny yogalärarutbildning i Karlstad och en i Stockholm. Vi har lång erfarenhet av att hålla dessa utbildningar både i Stockholm, Oslo, Karlstad och Örebro. Dharma Singh som är vår huvudlärare håller dessa yogautbildningar över hela världen och har varit verksam i nästan 40 år. Vill du veta mer om vår yogalärarutbildning som går både online och på plats kan du stanna efteråt eller endast komma till den delen mellan kl 16.00-16.30. 

 

Vi följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer och gör de förändringar som krävs.
Läs mer här om Covid 19-information (länk)

 

Varmt välkommen, precis som du är!

Plats

Yogainstitutet
Sveagatan 14
652 22 Karlstad, Karlstad
Sverige
+ Google Map
Telefon:
0702377894
Webbplats:
www.yogainstitutet.nu
> Vägbeskrivning.

Kursledare


Birgitta Hedman driver Yogainstitutet. Hon har haft yogagrupper sedan 2002 och ständigt vidareutbildat sig. Hon är KRI certifierad Kundaliniyogalärare, Level 1 Professional Teacher Trainer, Mediyogaterapeut & gravidyogalärare, taktil massör enligt Takti Pro och utbildad i gong via Don Conreaux.

Sada Sat Kaur är vår Lead Trainer på våra yogalärarutbildningar och håller med jämna mellanrum workshops på Yogainstitutet. Hon driver Yoga Borgo, ett retreatställe i Italien, kommer ursprungligen från USA där hon fick kunskap om Kundaliniyoga som hon nu praktiserat sedan 1970.