Laddar Evenemang

Yoga Teacher Training Level 2 Livscykler & Livsstilar 8-10 nov och 6-8 dec Online/på plats

Registrera

Integritetspolicy
Loading gif

Redan registrerad?

Use this tool to manage your registration.

8-10 nov & 6-8 dec

Sada Sat Kaur kommer att vara med oss online. Birgitta håller halva kursen och är med på plats. Båda lärarna har arbetat både med onlinekurser och på plats så du är välkommen att anmäla dig till kursen oavsett om du vill följa den hemifrån eller på plats på Yogainstitutet.

Eftersom vi har varit online redan med både Level 1 och Level 2 vet vi att det har fungerat bra både energimässigt och möjlighet att ställa frågor och göra grupparbeten och ha samtal i grupp via “break-out-rooms”, så tveka inte om du vill komma framåt i din Level 2-process.

Level 2 är öppen för alla KRI Level 1 certifierade instruktörer, men också till vem som helst som är intresserad av modulen. Du bör dock ha någon Kundaliniyoga-erfarenhet för att kunna vara med på kursen men kommer bara få ett diplom när du har ett Level 1-certifikat. Certifikatet för Level 2 får du när du genomgått alla 5 moduler, före det får du ett “Letter of completion”.

Modulerna görs under minimum en 2-årsperiod men kan göras under hur lång tid du önskar sprida ut de olika modulerna. Totalt är det 300 timmar, fem stycken 62-timmarsmoduler, vilket gör att du kommer upp i Yoga Alliance 500-timmars krav. Certifierad med Level 2 blir du “Certified Practiotioner of Kundalini Yoga”.

Före Level 1 önskade du en djupare förståelse av yoga. I Level 2 känner du i hjärtat att det inte längre är tillräckligt med de grundläggande delarna på instruktörsnivå. För att nå nästa nivå innebär det att du bedömer var du befinner dig i ditt engagemang för att vara ditt unika du och erbjuda dig en transformerande resa. Detta har aldrig varit en ensam resa, och Level 2 är inget undantag. 

Dessa är de 5 modulerna i Level 2:

– Vitality and Stress

– Conscious Communication

– Authentic Relationship

– Lifecycles & Lifestyles

– Mind & Meditation

 

Tidigare Level 2 på Yogainstitutet:

2015 ”Conscious Communication”. 

2016  ”Authentic Relationships”

2017 ”Mind & Meditation”

2018 ”Vitality & Stress”

2019 ”Lifecycles & lifestyles”

2020 ”Authentic Relationships”

2021 ”Conscious communication”

2022 “Mind & meditation”

2023 “Vitality & Stress” 

2024 will be Lifecycles & Lifestyles

 

 

 

 

 

Teachers: Sada Sat Kaur Lead teacher trainer och Birgitta Hedman Professional teacher trainer.    

Plats: Yogainstitutet 

Tid:

8-10 nov & 6-8 dec

Price: Early-bird (om du anmäler dig före 30 juli 2024) 8 500 SEK. Efter det är priset 9000 kr. Resterande betalning ska vara inbetalt 8 oktober. När du registrerar dig här nedanför skickas en faktura till dig som du betalar anmälningsavgiften på 1500 SEK på för att säkra din plats på Level 2. Om du avbokar före en månad före eventet startar återfår du beloppet minus 500 kr i administrativ avgift. En månad eller senare före kursstart återfås endast kursavgiften mot uppvisande av läkarintyg, minus 1000 kr i administrativ avgift. Anledning att vi behöver tidig anmälan är att vi behöver hinna skicka efter material till dig. 

Litteraturkostnad tillkommer. Den betalas vid starten på utbildningen och kostar ca 400 kr. Även matkostnader tillkommer.

Möjlighet finns att övernatta på Yogainstitutet, en enkel övernattning i yogarummet 100 kr/natt. Du tar med dina egna sovsaker, madrass, täcke, kudde (filtar och vissa kuddar finns) och allt övrigt du behöver för en god natts sömn. Annars finns B&B, AirBnB´s och hotell i närheten. 

Du registrerar dig i formuläret här nedanför. Har du frågor kontakta birgitta@yogainstitutet.nu eller 070 – 23 77 894 

Några kommentarer från tidigare Level 2 på Yogainstitutet:

Lokalen: Härlig lokal med fina energier och varm miljö. Bra med två toaletter. Generöst att bli bjuden på frukt varje dag. Härligt att kunna sitta på stol vid bordet i köket och äta lunchen. 
Maten: Helt fantastisk, vilken lyx att få sätta sig och äta denna goda och härliga lunch, Toppen.
Staben (du och dina medhjälpare): Härligt bemötande, öppet, generöst, humoristiskt och prestigelöst. Jag uppskattar er alla väldigt mycket. Skapar ”mer”känsla.

 

 


Feed-back från tidigare kursdeltagare

Vad tyckte du om kursen/utbildningen?

08 november
fredag kl. 09:00 - 17:00

Kurstid och pris

  • Kursstart:
    8 november kl. 09:00
  • Event Category:

Plats

Yogainstitutet

Sveagatan 14
Karlstad, Karlstad 652 22 Sverige

+ Google Map