Laddar Kurser

Detaljer

Start:
10 januari, 2023 kl. 09:00
Slutar:
15 januari, 2023 kl. 17:00
Kostnad:
8500kr
Kurser Kategori:

Plats

Yogainstitutet
Sveagatan 14
652 22 Karlstad, Karlstad
Sverige
+ Google Map
Telefon:
0702377894
Webbplats:
www.yogainstitutet.nu

« Till schemat « Fler kurser

Yoga Teacher Training Level 2 Vitality and stress 10-15 jan Online/on site


Detaljer

Start:
10 januari, 2023 kl. 09:00
Slutar:
15 januari, 2023 kl. 17:00
Kostnad:
8500kr
Kurser Kategori:

Level 2 ”Vitality & Stress” – Sada Sat Kaur & Birgitta Hedman On-line/påplats. 

 januari 2023

 

Sada Sat Kaur kommer att vara med oss online. Birgitta håller halva kursen och är med i lokalen. Båda lärarna har arbetat både med onlinekurser och på plats så du är välkommen att anmäla dig till kursen oavsett om du vill följa den hemifrån eller på plats på Yogainstitutet.

Eftersom vi har varit online redan med både Level 1 och Level 2 vet vi att det har fungerat bra både energimässigt och möjlighet att ställa frågor och göra grupparbeten och ha samtal i grupp via ”break-out-rooms”, så tveka inte om du vill komma framåt i din Level 2-process.

Level 2 är öppen för alla KRI Level 1 certifierade instruktörer, men också till vem som helst som är intresserad av modulen. Du bör dock ha någon Kundaliniyoga-erfarenhet för att kunna vara med på kursen men kommer bara få ett diplom när du har ett Level 1-certifikat. Certifikatet för Level 2 får du när du genomgått alla 5 moduler, före det får du ett ”Letter of completion”.

Modulerna görs under minimum en 2-årsperiod men kan göras under hur lång tid du önskar sprida ut de olika modulerna. Totalt är det 300 timmar, fem stycken 62-timmarsmoduler, vilket gör att du kommer upp i Yoga Alliance 500-timmars krav. Certifierad med Level 2 blir du ”Certified Practiotioner of Kundalini Yoga”.

Före Level 1 önskade du en djupare förståelse av yoga. I Level 2 känner du i hjärtat att det inte längre är tillräckligt med de grundläggande delarna på instruktörsnivå. För att nå nästa nivå innebär det att du bedömer var du befinner dig i ditt engagemang för att vara ditt unika du och erbjuda dig en transformerande resa. Detta har aldrig varit en ensam resa, och Level 2 är inget undantag. 

Dessa är de 5 modulerna i Level 2:

– Vitality and Stress

– Conscious Communication

– Authentic Relationship

– Lifecycles & Lifestyles

– Mind & Meditation

 

Tidigare Level 2 på Yogainstitutet:

2015 ”Conscious Communication”. 

2016  ”Authentic Relationships”

2017 ”Mind & Meditation”

2018 ”Vitality & Stress”

2019 ”Lifecycles & lifestyles”

2020 ”Authentic Relationships”

2021 ”Conscious communication”

2022 ”Mind & meditation”

2023 will be ”Vitality & Stress” and new dates will soon be presented.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Teachers: Sada Sat Kaur Lead teacher trainer och Birgitta Hedman Professional teacher trainer.    

 

Price: Early-bird (om du anmäler dig före 30 oktober 2022) 8 500 SEK. Efter det är priset 9000 kr. Resterande betalning ska vara inbetalt 7 december. När du registrerar dig här nedanför skickas en faktura till dig som du betalar anmälningsavgiften på 1000 SEK på för att säkra din plats på Level 2. 

Litteraturkostnad tillkommer. Den betalas vid starten på utbildningen och kostar ca 500 kr. 

Möjlighet finns att övernatta på Yogainstitutet, en enkel övernattning i yogarummet 100 kr/natt. Du tar med dina egna sovsaker, madrass, täcke, kudde (filtar och vissa kuddar finns) och allt övrigt du behöver för en god natts sömn. Annars finns B&B, AirBnB´s och hotell i närheten. 

Du registrerar dig i formuläret här nedanför. Har du frågor kontakta birgitta@yogainstitutet.nu or 070 – 23 77 894 

 

Några kommentarer från tidigare Level 2 på Yogainstitutet:

Lokalen: Härlig lokal med fina energier och varm miljö. Bra med två toaletter. Generöst att bli bjuden på frukt varje dag. Härligt att kunna sitta på stol vid bordet i köket och äta lunchen. 
Maten: Helt fantastisk, vilken lyx att få sätta sig och äta denna goda och härliga lunch, Toppen.
Kursen och kursledarna: Bra kursledare, fint med mixen man och kvinna, blir en väldigt bra balans i energier och annan input. 
Staben (du och dina medhjälpare): Härligt bemötande, öppet, generöst, humoristiskt och prestigelöst. Jag uppskattar er alla väldigt mycket. Skapar ”mer”känsla.

 

Plats

Yogainstitutet
Sveagatan 14
652 22 Karlstad, Karlstad
Sverige
+ Google Map
Telefon:
0702377894
Webbplats:
www.yogainstitutet.nu
> Vägbeskrivning.

Boka den här kursen

Alla fält markerade med * måste fyllas i för att registreringen skall kunna genomföras!

Har du några besvär det är bra för oss kursledare att känna till? T.ex. högt blodtryck, smärtor. Ange det i rutan nedan.

Jag accepterar yogainstitutet.nu integritetsvillkor *


Kursledare


Sada Sat Kaur är vår Lead Trainer på våra yogalärarutbildningar och håller med jämna mellanrum workshops på Yogainstitutet. Hon driver Yoga Borgo, ett retreatställe i Italien, kommer ursprungligen från USA där hon fick kunskap om Kundaliniyoga som hon nu praktiserat sedan 1970.

Birgitta Hedman driver Yogainstitutet. Hon har haft yogagrupper sedan 2002 och ständigt vidareutbildat sig. Hon är Level 3 Professional Teacher Trainer, Medicinsk yogaterapeut, gravidyogalärare, Takti Pro taktil massör, gongutbildad av Don Conreaux samt den yogiska healingtekniken Sat Nam Rasayan.