Laddar Evenemang

Yoga Teacher Training Level 2 Vitality and stress 13-15 maj och 3-5 juni Online/på plats

Anmälan till detta evenemang är stängd

Just nu är det 11 anmälda till kursen, även om det står 0 på Attendee, eftersom vi har precis skapat ny hemsida med nytt system så varmt välkommen att komma med i en härlig grupp i maj.

13-15 maj & 3-5 juni 2023

Sada Sat Kaur kommer att vara med oss online. Birgitta håller halva kursen och är med på plats. Båda lärarna har arbetat både med onlinekurser och på plats så du är välkommen att anmäla dig till kursen oavsett om du vill följa den hemifrån eller på plats på Yogainstitutet.

Eftersom vi har varit online redan med både Level 1 och Level 2 vet vi att det har fungerat bra både energimässigt och möjlighet att ställa frågor och göra grupparbeten och ha samtal i grupp via “break-out-rooms”, så tveka inte om du vill komma framåt i din Level 2-process.

Level 2 är öppen för alla KRI Level 1 certifierade instruktörer, men också till vem som helst som är intresserad av modulen. Du bör dock ha någon Kundaliniyoga-erfarenhet för att kunna vara med på kursen men kommer bara få ett diplom när du har ett Level 1-certifikat. Certifikatet för Level 2 får du när du genomgått alla 5 moduler, före det får du ett “Letter of completion”.

Modulerna görs under minimum en 2-årsperiod men kan göras under hur lång tid du önskar sprida ut de olika modulerna. Totalt är det 300 timmar, fem stycken 62-timmarsmoduler, vilket gör att du kommer upp i Yoga Alliance 500-timmars krav. Certifierad med Level 2 blir du “Certified Practiotioner of Kundalini Yoga”.

Före Level 1 önskade du en djupare förståelse av yoga. I Level 2 känner du i hjärtat att det inte längre är tillräckligt med de grundläggande delarna på instruktörsnivå. För att nå nästa nivå innebär det att du bedömer var du befinner dig i ditt engagemang för att vara ditt unika du och erbjuda dig en transformerande resa. Detta har aldrig varit en ensam resa, och Level 2 är inget undantag. 

Dessa är de 5 modulerna i Level 2:

– Vitality and Stress

– Conscious Communication

– Authentic Relationship

– Lifecycles & Lifestyles

– Mind & Meditation

 

Tidigare Level 2 på Yogainstitutet:

2015 ”Conscious Communication”. 

2016  ”Authentic Relationships”

2017 ”Mind & Meditation”

2018 ”Vitality & Stress”

2019 ”Lifecycles & lifestyles”

2020 ”Authentic Relationships”

2021 ”Conscious communication”

2022 “Mind & meditation”

2023 will be “Vitality & Stress” 13-15 maj & 3-5 juni. 

 

Vitality & Stress

Explore Your Vitality and Recognize Consciousness as the Core of Vitality

Identify Your Stress

Heal Cold Depression and Emotional Fatigue

Relieve, Relax, Recharge

Realize the Victory of the Spiritual Warrior

  • Day One: Explore Your Vitality, Recognize Your Stress
  • Day Two: Adaptive & Toxic Stress
  • Day Three: Commotions, Consciousness and Character
  • Day Four: Perpetual, Preventive Habits
  • Day Five: The Spiritual Warrior: Identity & Victory
  • Day Six: Cherdi Kala: Heal & Lead in the Aquarian Age

 

 

 

Teachers: Sada Sat Kaur Lead teacher trainer och Birgitta Hedman Professional teacher trainer.    

Plats: Yogainstitutet första helgen och andra helgen blir i Acksjö gamla skola utanför Molkom. Nära naturen med enkelt boende i yogasalen. (kan ordna boende i mitt sommarhus 10 minuters bilväg därifrån för den som vill sova i riktig säng).  Sjön är nära så dopp i sjön för alla som önskar är möjligt. Även vacker vandringsled finns längs Herrån och Acksjöleden.

Tid: 13-15 maj & 3-5 juni 09.00-17.00

Price: Early-bird (om du anmäler dig före 12 mars 2023) 8 500 SEK. Efter det är priset 9000 kr. Resterande betalning ska vara inbetalt 12 april. När du registrerar dig här nedanför skickas en faktura till dig som du betalar anmälningsavgiften på 1500 SEK på för att säkra din plats på Level 2. Om du avbokar före en månad före eventet startar återfår du beloppet minus 200 kr i administrativ avgift. Från 2 veckor före kursstart återfås endast kursavgiften, minus 1000 kr i administrativ avgift om du uppvisar giltigt läkarintyg. Anledning att vi behöver tidig anmälan är att vi behöver hinna skicka efter material till dig. 

Litteraturkostnad tillkommer. Den betalas vid starten på utbildningen och kostar ca 350-400 kr. Även matkostnader tillkommer.

Möjlighet finns att övernatta på Yogainstitutet, en enkel övernattning i yogarummet 100 kr/natt. Du tar med dina egna sovsaker, madrass, täcke, kudde (filtar och vissa kuddar finns) och allt övrigt du behöver för en god natts sömn. Annars finns B&B, AirBnB´s och hotell i närheten. 

Du registrerar dig i formuläret här nedanför. Har du frågor kontakta birgitta@yogainstitutet.nu eller 070 – 23 77 894 

Några kommentarer från tidigare Level 2 på Yogainstitutet:

Lokalen: Härlig lokal med fina energier och varm miljö. Bra med två toaletter. Generöst att bli bjuden på frukt varje dag. Härligt att kunna sitta på stol vid bordet i köket och äta lunchen. 
Maten: Helt fantastisk, vilken lyx att få sätta sig och äta denna goda och härliga lunch, Toppen.
Staben (du och dina medhjälpare): Härligt bemötande, öppet, generöst, humoristiskt och prestigelöst. Jag uppskattar er alla väldigt mycket. Skapar ”mer”känsla.

 

 


Feed-back från tidigare kursdeltagare

Vad tyckte du om kursen/utbildningen?

13 maj
lördag kl. 09:00 - 17:00

Kurstid och pris

Plats

Yogainstitutet

Sveagatan 14
Karlstad, Karlstad 652 22 Sverige

+ Google Map