Laddar Evenemang

Yoga- & vandringshelg vid Frykenstrand 29 sep-1 okt

Registrera

Integritetspolicy
Loading gif

Redan registrerad?

Use this tool to manage your registration.

Vi skapar utrymmet för dig där du kan nystarta dig, slappna av och återhämta dig! Yoga i kombination med vandring ute i Frykens rena luft ger dig en härlig ny energi. Ägna en helg för hållbar hälsa till dig själv där du återfår din kraft och ger dig ett behagligt lugn. 

Under denna yoga- och vandringshelg varvar vi med:

 • Kundaliniyoga/Medicinsk yoga med vitaliserande och balanserande meditationer
 • Vandring och breath-walk (andningspromenader) med medhavd lunch att äta utomhus, varvas även med Meditativ vandring
 • Gongbad (djupavslappning till gongar)
 • Kalla bad om du vill med tillhörande varm bastu
 • God vegetarisk stärkande mat
 • Andningstekniker som stärker hälsan

Du får med dig ett yoga-kit med pass och meditationer att fortsätta stärka dig i 40 dagar efteråt. Så att du kan förlänga den härliga känslan efter retreaten! 

 

Kurstid: 29 sep – 1 oktober (start kl 15.00 fredag, slut kl 15.30 söndag)

Kursledare: Birgitta Hedman som driver Yogainstitutet i Karlstad och Lars Andersson som driver Yoga i Sågtorp i Segmon Lars är van vandrare och är van att vägleda människor. Birgitta har undervisat i yoga i 21 år, både kurser och hela utbildningar i Sverige och Norge. 

 

Pris: Early-bird 4 690 kr (före 29 juli, därefter 5 500 kr) mat o boende i dubbelrum är inkluderat i priset, enkelrumstillägg på 690 kr.   

Plats: Hotell Frykenstrand, Sunne med vackra omgivningar att vandra i. Här följer lite information om hotellet:

Välkommen till Hotell Frykenstrand, Sure Hotel Collection by Best Western!

I By, strax norr om idérika Sunne, längs med sjön, Fryken, ligger Hotell Frykenstrand. Med de natursköna omgivningarna skänker det själen ro samtidigt som kreativa och inspirerande möten skapas i en genuin Värmlandsmiljö.

Vi vandrar på anslutande vandringsleder till hotellet, genom berg och dalar, bastubad i solnedgången vid Fryken varvas med vällagade vegetariska måltider i modern tappning samt inslag av Värmland. Hotellet önskar att tillsammans med dig få skapa en helhetsupplevelse som präglas av oförglömliga minnen. 

Du sover gott i något av hotellets 62 välplanerade och moderna rum där alla har inspiration från Värmland och naturen utanför. För dig som vill ha ”det lilla extra”, erbjuds även boende i något av hotellets rum med egen balkong och med en fantastisk utsikt över sjön.      … Inspireras att uppleva, mötas & finna ro

“Dess dalar och skog ge mig tystnadens ro, och luften är frisk, på dess höjder.” – Värmlandsvisan

 

 


Feed-back från tidigare kursdeltagare (2)

 • Jättefin lokal med utsikt över Fryken och fin akustik. Förlösande kundaliniyoga och djupavslappning till gongarnas vibrationer och ljud

 • Åh det var underbart med både yogan och gongbad på Frykenstrand. Jag har aldrig provat nåt av det innan, men vill absolut göra det igen. Dock är jag bortrest nästa gång ni kommer till Sunne. Men hoppas att ni kommer tillbaka snart igen.
  Annika

Vad tyckte du om kursen/utbildningen?

29 september
fredag kl. 15:00 - 15:30

Kurstid och pris

 • Kursstart:
  29 september kl. 15:00
 • Event Category:

Kursledare

Birgitta Hedman

Plats

Yogainstitutet

Sveagatan 14
Karlstad, Karlstad 652 22 Sverige

+ Google Map