Laddar Kurser

Detaljer

Datum:
20 juni
Tid:
16:15 - 17:30
Kostnad:
400kr
Kurser Kategori:

Kursledare

Annica Säwström

Plats

Yogainstitutet
Sveagatan 14
652 22 Karlstad, Karlstad
Sverige
+ Google Map
Telefon:
0702377894
Webbplats:
www.yogainstitutet.nu

« Till schemat « Fler kurser

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Yogakurs – elevpraktik med Annica, start 13 juni kl 16.15-17.30, 5 ggr


Detaljer

Datum:
20 juni
Tid:
16:15 - 17:30
Kostnad:
400kr
Kurser Kategori:

Annica Säwström och är under utbildning till Kundaliniyogalärare, Teacher training Level 1. Hon håller en kortare yogakurs i sommar. Det är lätt att tappa våra goda vanor när vi släpper på andra rutiner. Att hålla i yogan även under sommaren gör oss gott!

I kursen kommer vi att fokusera på energi, livskraft och klarhet samt att landa i oss själva. Detta gör vi genom olika yogaövningar, meditationer, mantran och andningsövningar. Helheten är viktig. Vi kommer att ge vår fysiska kropp energi, glädje och styrka. Sinnet balanseras och stärks genom meditationer och själen ges sköna mantran att sjunga med i.

Annica är utbildad beteendevetare och diplomerad coach enligt ICF. En ayurvedisk grundkurs finns också med bland hennes utbildningar. Hon har utövat Kundaliniyoga sedan 2017 och tycker att yogan ger så mycket på alla plan. Det vill hon gärna förmedla till andra vilket gjorde att hon nu går utbildningen, det känns så roligt! Helheten är mitt grundmantra, vi mår bra när vi bryr oss om både vår fysik, vårt sinne och vår själ. Kundaliniyogan är ett redskap i vardagen och en filosofi för nå balans.

Kursen är på 5 ggr och du betalar endast 400 kr för dessa gånger (elev-praktik-pris).

Varmt välkommen, hoppas att vi ses!

Plats

Yogainstitutet
Sveagatan 14
652 22 Karlstad, Karlstad
Sverige
+ Google Map
Telefon:
0702377894
Webbplats:
www.yogainstitutet.nu
> Vägbeskrivning.

Kursledare


Annica är utbildad beteendevetare och diplomerad coach enligt ICF. En ayurvedisk grundkurs finns också med bland hennes utbildningar. Hon har utövat Kundaliniyoga sedan 2017 och tycker att yogan ger så mycket på alla plan. Det vill hon gärna förmedla till andra så att andra får möjlighet till yoga.