Laddar Evenemang

Yogaretreat 26-30 april på Shambala Gatherings

 

Anmälan till detta evenemang är stängd

Pris: 
Totalt: 6750 kr/5 dagar inkl yoga, mat och boende.
Mat (frukost, lunch & middag) 5 dagar och boende 4 nätter 4750 kr (gäller från lunch fredag till lunch tisdag)
Yoga 5 dagar 2000 kr (400 kr/dag)
Ev finns möjlighet att bara vara med oss i 3 dagar också, men detta är i mån av plats.
Tider är 13.00 på fredag till 15.00 på tisdag och det är bra om du har ätit lunch före vi ses på fredag. 
 
En skön vårkänsla
 
Möt våren med en vitaliserande yogaretreat med kundaliniyoga på mysiga Shambala gatherings i Skinnskatteberg – en fristad där kropp och själ kan blomma. Denna 5-dagars retreat, som äger rum den 26-30 april, är en unik chans att följa med på en liten del av Yogainstitutets yogalärarutbildning. 
Birgitta Hedman och Inga Strante, båda med över 20 års erfarenhet av kundaliniyoga och medicinsk yoga, kommer ge dig fantastiska dagar med yoga, meditation och gongbadsavslappningar. Det blir även dans och ceremoni och gemenskap kring lägerelden. Vi gör andningspromenader sk breath-walks i den omgivande naturens lugn. Kanske tar du ett morgondopp i sjön. 
Vi bjuds på god och inspirerande vegansk mat som stärker våra kroppar och sinnen. Det reflekterar också vår strävan efter en hälsosam och hållbar livsstil. Du får yogisk inspiration till att tänka nytt både i köket och på yogamattan för din egen hållbara hälsa. Därför får du med dig hem alla yogapass och meditationer som vi gör – en riktig balanserande nystart och vårrengöring.
 
Med en redan etablerad grupp på 15 personer, ser vi fram emot att välkomna fler deltagare. Kom med oss för att väcka ny energi i vår, och ta med dig hem alla yogapass och meditationer som ett verktyg för fortsatt självutveckling. Förra året var det fler som anslöt till vår retreat med yogautbildningen och var supernöjda. (Läs Lenas kommentar nedtill.)
 
För mer information om Shambala Gatherings läs här: https://shambalagatherings.com/ 
Så här skrev en tidigare besökare på Shambala gaterings: “Shambala is an invitation to step away from the humdrum of routine, to live in communion with nature and reconnect to self.”
 
Vi välkomnar dig varmt till vår cirkel av yogis i vår – där varje andetag väcker nytt liv och varje rörelse firar existensens mirakel.
 
Anmälan görs genom att registrera dig vid Registrera-knappen samt att betala anmälningsavgift på 2000 kr till vår swish 123-1153469. Denna återfås inte om du skulle hoppa av, men du kan skicka någon i ditt ställe om du vill. Resterande del betalas två månader före retreaten dvs senast 25 februari.
Vid betalning före 31 januari av 2000 kr erhåller du 500 kr i rabatt (early-bird-pris) och betalar alltså endast 2000 kr för 5 dagars yoga exkl mat o boende.
 
Kursledare: Birgitta Hedman (driver Yogainstitutet i Karlstad) & Inga Strante, båda Kundaliniyogalärare och “Teacher trainers inom KRI” med drygt 20 års erfarenhet.
 
 
 
 
 
 
Feed-back från Lena efter förra årets retreat:
“Jag var väldigt nöjd på alla sätt. Jag hade fått väldigt ont i ryggen bara ett par dagar innan retreaten och var på vippen att hoppa av för jag trodde inte att jag skulle klara av att vara med. Men jag är så GLAD att trots allt tog mig i kragen och åkte för genom att anpassa rörelser och ibland sitta på stol kunde jag ändå vara med på nästan allt och jag mådde så bra av det! Jag tyckte att programmet var väl sammansatt med många olika övningar och aktiviteter. Mantrasånger i gryningen var något helt nytt för mig och som jag tyckte var underbart!
Jag uppskattade även att få del av teorin om yogan som jag alltid varit väldigt nyfiken på. Maten var jättegod. Man såg fram mot måltiderna varje dag 😋 och då är inte jag vegan till vardags. Platsen var vacker. Men vad jag minns och uppskattade allra mest var gemenskapen! Trots att en del kände varandra innan och jag inte kände någon upplevde jag att jag blev en del av gruppen väldigt snabbt 😃 Miljön var så inkluderande. Sammanfattningsvis så blev retreaten ett minne för livet!”/Lena
 
 

26 april
fredag kl. 13:00 - 15:00

Kurstid och pris

Kursledare

Birgitta Hedman

Plats

Shambala gatherings

Borntorpet 1
Skinnskatteberg, 739 92 Sverige

+ Google Map