Level 2 ”Lifecycles & Lifestyles” – Sada Sat Kaur & Hari Dharam Kaur/Birgitta Hedman On-line/påplats. 

  8-10 nov & 6-8 dec på plats på Yogainstitutet eller online med 3 tillfällen mellan, vilket är följande onsdagar online kl 17.30-20.00: 20/11, 27/11, 4/12 2024

   

  Sada Sat Kaur kommer att vara med oss online. Birgitta håller halva kursen och är med i lokalen. Båda lärarna har arbetat både med onlinekurser och på plats så du är välkommen att anmäla dig till kursen oavsett om du vill följa den hemifrån eller på plats på Yogainstitutet.

  Eftersom vi har varit online redan med både Level 1 och Level 2 vet vi att det har fungerat bra både energimässigt och möjlighet att ställa frågor och göra grupparbeten och ha samtal i grupp via ”break-out-rooms”, så tveka inte om du vill komma framåt i din Level 2-process.

  Level 2 är öppen för alla KRI Level 1 certifierade instruktörer, men också till vem som helst som är intresserad av modulen. Du bör dock ha någon Kundaliniyoga-erfarenhet för att kunna vara med på kursen men kommer bara få ett diplom när du har ett Level 1-certifikat. Certifikatet för Level 2 får du när du genomgått alla 5 moduler, före det får du ett ”Letter of completion”.

  Modulerna görs under minimum en 2-årsperiod men kan göras under hur lång tid du önskar sprida ut de olika modulerna. Totalt är det 300 timmar, fem stycken 62-timmarsmoduler, vilket gör att du kommer upp i Yoga Alliance 500-timmars krav. Certifierad med Level 2 blir du ”Certified Practiotioner of Kundalini Yoga”.

  Före Level 1 önskade du en djupare förståelse av yoga. I Level 2 känner du i hjärtat att det inte längre är tillräckligt med de grundläggande delarna på instruktörsnivå. För att nå nästa nivå innebär det att du bedömer var du befinner dig i ditt engagemang för att vara ditt unika du och erbjuda dig en transformerande resa. Detta har aldrig varit en ensam resa, och Level 2 är inget undantag. 

  Dessa är de 5 modulerna i Level 2:

  – Vitality and Stress

  – Conscious Communication

  – Authentic Relationship

  – Lifecycles & Lifestyles

  – Mind & Meditation

   

  Tidigare Level 2 på Yogainstitutet:

  2015 ”Conscious Communication”. 

  2016  ”Authentic Relationships”

  2017 ”Mind & Meditation”

  2018 ”Vitality & Stress”

  2019 ”Lifecycles & lifestyles”

  2020 ”Authentic Relationships”

  2021 ”Conscious communication”

  2022 ”Mind & meditation”

  2023 ”Vitality & Stress” 

  2024 “Lifecycles & Lifestyles”